(2016-01-26 ساعت 14:55)Majidkh نوشته:(2016-01-26 ساعت 14:23)پرسپولیس6 نوشته:پس یکشنبه مشکلی نداره(2016-01-26 ساعت 12:50)Majidkh نوشته: دوستان یه سوال من مصاحبه ام یکشنبه است یکشنبه سفارت ابوظبی بازه ؟؟؟
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
بله عزیزم
سفارت در ابوظبی جمعه و شنبه تعطیل می باشد.
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
خیر مشکلی نداره .
اونا قطعا زمان بندی برای مصاحبه شون رو بدرستی انجام دادن . خیالتون راحت باشه . به فکر کارای دیگه تون باشید .
با آرزوی موفقیت.
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری