2016-01-29 ساعت 19:27
(2016-01-29 ساعت 16:59)پرسپولیس6 نوشته:(2016-01-29 ساعت 16:44)aha2012 نوشته:(2016-01-28 ساعت 00:45)پرسپولیس6 نوشته: دوست عزیز
شماره به راحتی و کمتر از یک هفته میتوانید پاسپورت خود را در ایران تعویض نمایید .
درخصوص ادامه ی مراحل پروسه ی لاتاری نیز نگران نباشید و در هر مرحله که نیاز به ارائه پاسپورت داشتید کافیست پاسپورت باطل (پانچ) شده ی قبلی خود را به همراه پاسپورت جدید به سفارت ارائه فرمایید. این یک پروسه ی روتین میباشد و بارها در طی سالیان گذشته توسط سایر هموطنان انجام شده و سفارتها نیز به خوبی با این رویه آشنا می باشند.
قطعا تعویض پاسپورت در ا م ر ی ک ا مستلزم اتلاف زمان و هزینه ی بیشتری میباشد.
موفق باشید.
ممنون از راهنمایییت دوست عزیر.
پس همین روزها میرم پاسپورتو تعویض میکنم.
فقط یه سوال پلیس +10 نمیپرسه برای چی یه سال مونده میخوای تعویض کنی؟
چی باید گفت....
دوست عزیز
خیر اونجا فقط هزینه شو دریافت میکنن . اگر هم پرسیدن میتونید بگید میخواهید چندسال از کشور خارج باشید و مایلید که پاسپورتتون حداقل 4 سال اعتبار داشته باشه.
فقط میدونم دفاتر 10+ پاسپورتهای با یک زمان اعتبار بیشتری رو حق ندارن تعویض کنن ( فکر میکنم یک سال باشه دوستانی که اطلاع دقیق دارن راهنمایی کنن) در اونصورت هم فقط محبور میشوید شخصا به اداره گذرنامه مراجعه فرمایید . اونجا دیگه این محدودیت زمانی رو نداره و پاسپورت جدیدتون نیز سریعتر حاضر میشه .
موفق باشیئ
دوست عزیز فکر می کنم باید کمتراز 6 ماه از اعتبار پاسپورتتان باقی مانده باشد تا دفاتر 10+پاستون تعویض کنند اما در مورد تعویض در اداره گذرنامه به احتمال زیاد انجام میدهند با آرزوی موفقیت شما
شماره کیس***2016as1 تاریخ رویت قبولی: 15may کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1 ارسال فرمهای سری اول:1jun کارنت شدن کیس:12Aug مصاحبه:اکتبر دریافت کلیرنس: APاکتبر کلیر:18aprilبعداز حدود170روز دریافت ویزا:
تعداد افراد منظور در کیس : 1 ارسال فرمهای سری اول:1jun کارنت شدن کیس:12Aug مصاحبه:اکتبر دریافت کلیرنس: APاکتبر کلیر:18aprilبعداز حدود170روز دریافت ویزا: