(2016-01-31 ساعت 10:22)صمدی نوشته:(2016-01-31 ساعت 10:07)sharif.mahmoodpoor نوشته: سلام.دوست عزیزمن هم که دبی مدیکال رفتم هم کارت زرد من و هم مال همسرم رو گرفتن و دقیقا مثل شما یه کاغذ کپی به پاکتی که عکس قفسه سینه توش هست چسبوندن و بهمون دادن . واقعا نمیدونم چی درسته!
دکتر اونگان از ما کارت زردهامون رو گرفت.حتی من پرسیدم که پس اونها رو بهمون نمیدین گفتن نه باید پیش ما بمونه.فقط یه کاغذ کپی که رو پاکت مدیکال چسبونده بودن رو بهمون داد که واکسنهارو توش زده.
ینی باید کارتارو میگرفتیم ایا واقعا؟؟
دوستان نگران نباشید تمام مدارک شما ضمیمه پرونده شما شده و در قالب پکیج ویزا ( همون پاکت در بسته که گوشه نداره ) به شما برگردانده میشود .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود

آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود