2016-02-01 ساعت 22:40
(2016-02-01 ساعت 22:24)samiraaa نوشته: هموطنانِ نازنینُ عزیزم سلام.امیدوارم درپناهِ حق تعالی خوبُ خوشُ سلامتُ شاد باشید .من روزِ مصاحبه مدیکالم حاضرنبودوهمون روز حاضرمیشدوشناسنامم تعویض کرده بودم ب این جدیدا که شکلِ پاسپورته.آفیسرِسفارت که بامن مصاحبه کرد گفت وقتی کلیر شدی نقصیِ مدارکاتُ باخودت بیار(مدیکال وترجمه شناسنامه ی جدید).تواین مدت8ماه هم هرچی ایمیل دادم گفتن یُرکیس استیل پندینگ.هفته ی پیش 1ایمیل دادم سفارت امروز جواب دادن چون ترجمه ی شناسنامه ی جدید ومدیکالتونُ نداشتیم شما اصن وارد پروسه ی اداری نشدید وماباید باچی شمارو چک میکردیم بنظرتون این باعقل جوردرمیاد یا شخصی تابحال همچین تجربه ای داشته بچه ها جون لطفا کمکم کنید اقا میلادِ همه فن حریف ایا درموردِ مشکلِ من تجربه ای دارید.کمک کمک کمک سرم داره منفجرمیشه
سميرا خانم عزيز اول از همه چيز خيلي متاسفم براي اين اتفاق ،
نقص مدارك به اين نحو براي دوستان تا به حال چند بار رخ داده اما افيسر بهشون گفته كه نقص مدارك را بر طرف كنيد بعد تصميم ميگيريم وارد پروسه ميشويد يا نا ، بعضي دوستان هم افيسر گفته شما وارد پروسه شديد و مدارك را سريعا پست كنيد ، تعدادي از دوستان هم مثل من نقص مدارك جزئي داشتن مثل نداشتن كپي پاسپورت يا گرين كارت همسر اسپانسر و فرم اي ٨٦٤ كه برادرم پر بايد ميكرد كه اينكارو كرده بود و مطمئنا فرستاده بود به ان وي سي با همه مدارك ديگر كه به گفته افيسر ( الان بعد از اين اتفاق شما به شك افتادم ) وقتي لينك سايت را چك كردي بعد از اتمام ap بياور
اما مورد شما كه چند تا ميل زديد و گفتن پروس استيل پندينگ خيلي عجيبه بعد از اين همه مدت واقعا دردناك و ناراحت كنندست جواب مديكال را همين كه افيسر نگرفته براي من عجيبه چون جز مدارك اصلي هست براي افيسر ؟!!!
و اما اكنون چه بايد كرد ؛ سميرا خانم به نظر شخصي من شما ايميل هاي سفارت كه استيل پندينگ دادن را پرينت بگير و دم دست داشته باش ، مكاتبه كن با سفارت و در نهايت سريعا مرخصي بگير و حضورا برو انجا با يك وكيل هم مشاوره كن
اين متن را واقعا با ناراحتي تايپ كردم ولي بايد اميدوار بود شايد فرجي شد و سر اشتباه خودشان يك ضرب دادن بهت
Catagory : F2B
Interview : Dec 2015
AP
Interview : Dec 2015

Ceac Update : 18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR
CLEAR

تو کوچه ما هم عروسی میشه ...