موضوعها: 1
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
اشک من داره در میاد ... من2016 ثبت نام کرده بودم اسمم در نیومد بار دوم که ثبت نام کردم لاتاری 2017 یک اشتباه مرتکب شدم و اون دوبار ثبت نام من بود فکر کردم ادرس را توی فرم ثبت نام پر کرده بودم اشتباه پر کرده بودم دوباره ثبت نام کردم بعد قسمت انگلیسی لاتاری رو خوندم اشکم درومد اخه گفته بود اگر بیش از یکبار ثبت نام کنید محروم می شوید ... دیگه نمی دونم محروم شدم امثال یا نه .... اگر شدم میره برای سال بعد 2018 . اگر هم باز قبول نشم باید شانس خودم را برای ویزاهای دیگر امتحان کنم واقعا خسته شدم امثال دانشگاه ایتالیا برای کنفرانس دعوت داشتم
اما نه کسب کاری داشتیم نه دانشجوو بودیم به همین خاطر رد ویزا بهمون خورد چون افراد بی کاررا راه نمی دن دیگه من واقعا حوصلم سررفته هر از گاهی میام مهاجر سرا
فکر می کنم دوستان قدیمی هم دیگه نباشن بیشتر دوستان جدید هستند به هر حال خسته ام ازین مملکت دوست دارم برم دنبال زندگی زن بگیرم نه زن ایرانی لااقل یه زن امریکایی
که قدر شوهرشو بدونه ... هییییییی نفس ... سرمایه گزاری کردیم توی شرکت پدیده 100 میلیون حالا بیا و درستش کن
دردمو به عنوان تاجر به عنوان تحصیل کرده به عنوان سرمایگزار اخه به کی بگم دوس دختر هم ندارم که لااقل منو درک کنه ...
خوشا به حال انانی که امسال اسمشون درمیاد