2016-02-09 ساعت 23:01
(2016-02-09 ساعت 09:40)haaaa نوشته:دوست عزیز ،همون کاغذی که میگویید رو پاکت زرد هست و احتمالا فرمت رسمی دارد کپی لیست واکسن هایی است که یک نسخه اش تو پاکت سر بسته هست واز طرف همون مرکز مدیکالتون صادر شده. پس حتی معتبر تر از کارت زرد ایرانی هست. مدیکال دبی که یک نسخه انراخارج از پاکت زرد به همه میدهد.(2016-02-09 ساعت 09:32)kyakourosh نوشته:(2016-02-09 ساعت 04:49)setin نوشته: سلام دوستان عزیز من یه سوال دارم اما تاپیک مشخصی پیدا نکردم وگفتم شاید بتونم جوابمو اینجا بگیرم
اولین فرودگاه ما شیکاگو بود ومدارک پزشکی یعنی پاکت زرد رو اونجا گرفتن من نمیدونم به غیر سی دی کارت های واکسن هم اون تو میزارن یا نه .ما یک روز قبل از مصاحبه در مطب اونگان واکسن زدن برامون و پاکتهای زرد مهر موم بود و کارت های واکسن زرد رنگ و به ما پس ندادن و ما هم به خیالی اینکه در پاکت زرد قرار دارند پیگیر نبودیم لطفا کسانی که برنده 2015 بودن جواب بدین چون برای واکسن پسرم ب
اید در آمریکا اقدام کنم وهیچ مدرکی در دستم نیست از سابقه واکسنش .
اگر منظور شما كارت زرد مربوط به واكسيناسيون در ايران هست خير يعني اينكه بايد ان را در همان جا دريافت ميكرديد و فقط يك كپي از ان براي انها كفايت ميكند
ممنون از پاسختون ، ولی ماهم کارتهای زرد واکسن و نگرفتیم، ولی روی پاکت زرد یه کاغذی هست که واکسنهای زده شده رو توش نوشته،با همون نمیشه اقدام کرد برای کارهای مدرسه وغیره؟
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس