(2016-02-14 ساعت 22:37)matin.sh نوشته:(2016-02-14 ساعت 21:44)azy.pazy.7 نوشته: سلام دوستان عزیز من 9 فوریه بعد از 3 ماه جواب کلیرنس ام اومد 4 تا سوال داشتم.سلام و تبریک میگم بهتون
1. من مشغله ی کاری دارم و میخوام پاسپورتم رو بفرستم ویزا بخوره برگرده نظرتون چیه به شرکت هایی که کار پیک آپ رو انجام میدن میشه اعتماد کرد؟خود پاریز تراول هم این کار رو میکنه؟
2. اگه خودم برم چقدر طول میکشه؟ مثلا سه شنبه بدم پاسپورت رو کی بهم پس میدن؟
3. هنوز مدیکال من تا 3 ماه دیگه معتبره تو سایت نوشته همون قدر ویزا میدن که مدیکال اعتبار داره. پس لازم نیست دوباره مدیکال بدم دیگه درسته؟
4. تو سایت ابوظبی نوشته هر یک شنبه تا سه شنبه ای میتونین بیاید واقعا نیاز به وقت گرفتن نیست؟
1. بله تعدادی از دوستان این کارو کردن و بعد از 10 روز پاسپورت رو گرفتن پایز تراول رو نمیدونم باهاشون تماس بگیرید
2.پنج شنبه ساعت 2 بعداظهر اماده میشه
3. نه نیازی نیست تمدید کنید مگر اینکه در طول این مدت مهاجرت نکنید
4.دقیق نمیدونم ولی فکر نکنم نیاز به وقت گرفتن باشه
موفق باشید
دوست گرامی
فکر نمیکنم برای تاریخ صدور ویزا توسط سفارت به شما وقتی اختصاص داده بشه
موفق باشید
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری