کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
دوستان سلام مجدد
گرین کاردهای بالاخره بعد از حدود ۶ ماه رسید. میخواستم تجربه خودم اینجا با شما هم مطرح کنم تا اگر کسی در شرایط مشابه قرار گرفت مثل ما اینقدر سردرگم نباشه.
همونطور که قبلا هم توضیح داده بودم، ما ۲ سپتامبر وارد آمریکا شدیم و ۲۲ سپتامبر برگشتیم، در این مدت یک بار به اداره سوشال رفتیم و اونجا بهمون گفتن هیچ نیازی به پر کردن فرم نیست و صبر کنیم تا کارتهامون به صورت اتوماتیک پروسس و فرستاده بشه.
کارتها در مدتی که بودیم (و تا همین الان) به دست ما نرسیده و بعد از پیگیری های تلفنی مفصل که در پستهای قبلی شرح دادم، به من گفته شد که گویا افسر دم مرز، اطلاعات مارو درست وارد نکرده و فایل ها گم شده و ب من یک شماره پیگیری داده شد و گفتن که طی دو هفته یک نامه به آدرس پستی آمریکای ما فرستاده میشه برای اینکه بهمون بگن مراحل بازیابی این اطلاعات چطور هست.
این نامه فرستاده نشد، پیگیری های تلفنی من هیچ نتیجه ای نداشت و رسما ناامید شده بودم و برنامم این بود که با همون ویزا بیایم و خودم حضوری برم پیگیری کنم. تا اینکه دو هفته پیش دوستم بهمون خبر داد که کارتهامون با دو روز فاصله رسیده.
نمیدونم واقعا قضیه چی بوده و چی شده ولی بالاخره کارتهامون اومد و اون همه سردرگمی تموم شد.
نکته مهم اینه که حتما پیگیری کنین، حتما زنگ بزنین و بدونین اون کسی که اول تلفن رو جواب میده رسما چیزی نمیدونه و باید سعی کنین به هر نحوی شده به فردی بالاتر از اون دسترسی پیدا کنین (خودشون اگه ببینن نمیتونن جواب بدن وصلتون میکنن)
امیدوارم که کارهای همه تون روی روال باشه
موفق باشید
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
تشکر کنندگان: sheghi ، Rira_1982 ، پرسپولیس6 ، miyu ، samane1363 ، shadi79 ، barfi1 ، nimanoush

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط Marmad - 2016-02-14 ساعت 23:35

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان