2016-02-15 ساعت 17:07
(2016-02-15 ساعت 16:49)matin86 نوشته:(2016-02-15 ساعت 10:11)mماKhosrow_53 نوشته:(2016-02-15 ساعت 09:57)a4542 نوشته: دوستان من... مدتها در باره زندگی در ترکیه مطالعه میکردم که پس از بازنشستگی به انجا مهاجرت کنم و وقتی وبلاگ هموطنانم که مقیم کانادا بودن رو با حسرت میخوندم و خودم رو بسیار از شرایط اونها دور میدیدم ،خداوند مهربان ناگهان شادی عظیمی به من بخشید و اون دیدن اسم همسرم در بین برندگان لاتاری بود وقتی با بی خیالی پس از چند روز که سایت error میداد شماره اش رو وارد کردم و اسمش رو به عنوان برنده دیدم.هر اتفاقی هم که بیوفته هرگز شادی اون لحظه رو فراموش نمیکنم.
چقدر جالب!
منم به شکل مستمر ظرف ۱۲ سال گذشته هر سال در لاتاری گرین کارت ثبتنام کردم و ظرف ۵ سال گذشته هم برای مهاجرت، چهار گوشه دنیا را مطالعه کردم (استرالیا، نیوزلند، کانادا، سوئد، آلمان، آفریقای جنوبی!!!) و برای استرالیا و نیوزلند و کانادا هم روشهای مختلف را امتحان کردم (تحصیلی، تخصص، سرمایهگذاری). اما هیچ کدوم جواب نداد و همسرم در دومین ثبتنامش در لاتاری قبول شد.
به این دلیل که در اقدامات قبلی بخاطر شرایط سخت مهاجرت و هزینههای سنگینش زحمتهای زیادی متحمل شدم و انتظارهای طولانی کشیدم، گذروندن مرحله مصاحبه برای من خیلی راحت بود و تحمل انتظار برای کلیر شدن آنچنان دشوار نیست و اصلا نگرانش نیستم.
ماهم دقيقا همين اتفاقات واسمون پيش اومده و ١٣ساله كه براى مهاجرت به كانادا و استراليا ،سوئد،نروژ اقدام كرديم و هيچكدام نشد و دقيقا ٤روز قبل از سفرم به انگليس براى مهاجرت اين اتفاق افتاد و قيد اونجا رو زديم!
ما هم واسه خیلس اها اقدام کردیم من تحصیلی شوهرم مهاجرتی که نشد
تا اینکه لاتری شد و منم بورس انگلیسم درست شد اونم چه جاییی یکی از دانشگاهای معتبر با یه پروفسور ایرانی که اینقدر با شعور ببود که حتی چند ماه هم بورسو واسم نگه داشت شاید نتیجه معلوم بشه که می رم انگلیس یا نتیجه لاتری می یاد(بهش شرایطمو گفته بودم) که نیومدو اونم مجبور شد بورس رو بعد از چند ماه بده به کسه دیگه ای
کيس نامبر 2016AS4**:
تعداد افراد: 2
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو ap
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر: 9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من: 9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست
تعداد افراد: 2
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو ap
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر: 9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من: 9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست