کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2016-02-23 ساعت 13:39)rose119 نوشته:  
(2016-02-23 ساعت 10:13)mfarazz نوشته:  
(2016-02-23 ساعت 08:27)P.E نوشته:  سلام بر دوستان گرامی .من وقتی مصاحبم تمام شد سریع ایران و خانواده رو برای پرداخت 165 دلار مطلع کردم اما اتفاقاتی پیش امد که من بعد 5 ماه ورود به آمریکا متوجه شدم پول واریز نشده و البته تغییر ادرس هم داشتم که وقتی به افیسر گفتم گفت فردا بعد از ساعت 4 عصر در سایت ادرس را عوض کن و من همینکاررا کردم فرمAR_11.اما وقتی متوجه شدم 165 واریز نشده از استرس در حد مرگ افتادم و بعد 17 روز از تاریخ ورودم واریز کردم و مجددا بعد از ان ادرس را برای محکم کاری عوض کردم حالا با یان دسته گلهایی که ب آب دادم البته بی گناه .کی فکر میکنید این نامه سبز دستم برسه توی ساست زده 2 ماه بعد از واریز پول اگر نیومد پیگیر شو و اکانتم ساختم که فقط IOEو شماره فورم نشان میده و از لست اپدیت خبری نیست.لطفا کمک کنید از استرس لبریزم.اگر جایی از کارم میلنگه لطفا بازگو کنید.ایا در سایت که اکانتم هست باید چیزی بیاد که نمیاد بگید.ممنونم ممنونم
سلام دوست عزیز
از بابت شناخته نشدن شماره IOE در سایت اصلا نگران نباش من همین مشکل رو عیناداشتم و پیگیر شدم گفتن همه چیز OK هستش و دو ماه صبر کن . دقیقا تا روزی که گرین کارتتون پست میشه همین پیام خطا یا شناخته نشدن از طرف سایت رو به شما میده و دقیقا دوماهه گرین کارت ما رسید . نگران نباش
موفق باشید

سلام

شماره IOE منم سایت نمیشناسه و ارور می ده نزدیک3 ماه هست آمریکا هستم هم نگران هستم و هم خسته از پیگیریهای مکرر نمی دونم واقعا چکار کنم تماس می گیرم میگن صبر کن . ایا فایده ای داره وقت سفارت بگیرم برم البته ایالت دیگه هست از من دور هست. مبلغ پرداختی فقط 165$ هست ایا وقتی آمریکا هستم برای دریافت گرین کارت مبلغ دیگه ای لازم هست ؟

سلام
به USCIS ایمیل بزنید.
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا :  30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر**  انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط mfarazz - 2016-02-24 ساعت 03:35

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان