2016-02-26 ساعت 02:34
(2015-09-03 ساعت 09:56)yesorno نوشته:(2015-09-03 ساعت 09:39)a4542 نوشته: سلام دوستان ما اخر اکتبر ابوظبی مصاحبه داریم.مشکلی که ذهن منوایوای ماهه مشغول کرده اینه که شرکتی که من کار میکنم به سازمان بازنشستگی فرهنگیان فروخته شده.من از کارگزینی شرکت که سوال کردم گفت ما شرکت خصوصی هستیم.البته بارها شده مزایایی از ما حذف شده و وقتی اعتراض کردیم گفتن دیگه شرکت خصوصی شده .
من نمیخوام توی مصاحبه خدای نکرده دروغی گفته باشم و تناقضی به وجود بیاد.دوستان من واقعا تو مصاحبه باید چی بگم.البته برنده همسرم میباشد.
توی مصاحبه کوتاه ترین جواب ها و بهترین جواب ها رو انتخاب کنین
مثلاً افیسر میگه شغلتون چی بوده؟ شما در جواب بفرمایین: توی یک شرکت خصوصی بودم.
یا از سوالش رد میشه میره یا میگه چیکار می کردین؟ در جواب میگین فلان کار رو انجام می دادم.
در خصوص دو تا چیز حساس هستن اول از همه و مهم تر از همه شغل شریفتون و دوم وضعیت خدمت.
در صورتی که بخوایت واسش توضیح بدین که اول خصوصی بوده و بعد زیر مجموعه ی فلان شده و ... شک می کنه و دردسر میشه. کوتاه و ساده توی شرکت خصوصی غیر دولتی (غیر دولتی مهمه ها) کار می کنین. کارتونم مثلاً کارمند بخش مالی هستین. تمام.
روی سؤالایی که می تونین بگین دلتون به رفتن خوشه و ... میشه یکم پر حرفی کرد. مثلاً به فردی میگه شما چرا شاغل نیستین؟ طرف میگه من یک ساله درسم تموم شده و وقتی فهمیدم برنده شدم به آرزوی رفتن به آمریکا حاضر نشدم سر کار برم و الان هم تمام تلاشم رو واسه رفتن به کشور آرزو هام می کنم.
با سلام
من در یک شرکت خصوصی کار می کنم و بیمه نیستم. آیا در هنگام مصاحبه یا بعد از آن مدرکی مانند گواهی اشتغال به کار در شرکت مربوطه یا سابقه بیمه نیاز نیست؟ شرکت ما گواهی اشتغال به کار برای من صادر می کند ولی بیمه نیستم.
اصولاٌ در ایمیل سفارت که قبل از مصاحبه برای افراد ارسال می شود اصل چه مدارکی درخواست می گردد؟