موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
نمیخوام تو دل کسی رو خالی کنم ولی واقعا کسی که تو لاتاری قبول شده از اون خـــــوش شانس های روزگار هستش !
یه مثال خوبی یکی از دوستان میزد که میگفت یه ورق از بین 50 تا ورق بازی رو فرض کن و حالا سعی کن بصورت کاملا شانسی همون ورق رو بعد از بر زدن دربیاری ، واقعا احتمالش خیلی خیلی کم هستش دقیقا همون یه ورق مد نظرت باشه ، حالا دوباره ورق هارو بر بزن و دوباره امتحان کن ، این قضیه رو شاید 100 بار هم امتحان کنی و بازم همون ورقی که تو نظرت بود درنیاد .
یه ورق بود از بین 50 تا ورق ، حالا فکر کن اگه این ورق ها 200 تا باشه اون وقت شانست چقدره ؟!؟!؟
لاتاری هم همینه ، حدودا 5.000 نفر از بین 1.000.000 نفر (تاکید میکنم حدودا !)
بشینید واقعا همه جوانب کار رو در نظر بگیرید ، اگه میخواید مهاجرت کنید روی لاتاری به هیچ وجه حساب باز نکنید
اگه تخصص خاصی دارین سعی کنید تحقیق کنید و یه کار جدیدی انجام بدین که واسه آمریکایی ها مفید باشه و خودشون طالبتون بشن
و کلی کارهای دیگه .
بلاخره هر کسی تو زمینه کاری خودش یه توانایی هایی داره
اینطوری باور کنید از لاتاری زودتر کار گیرتون میآد ، موقعیت های بهتر شغلی و میتونید راه چند ساله ای که قراره بعد از مهاجرت کنید و همون ابتدای کار داشته باشید ....
زیاد نمیخوام طولانیش کنم ، این فقط یه جرقه ای بود تو ذهن کسایی که تخصصی دارن و دوست دارن برن آمریکا
DV 2016 ....... قسمت نبود
DV 2017 ....... شرکت نکردم
DV 2018 ....... یا قسمت !