(2010-08-16 ساعت 18:52)Taraneh نوشته: سلام. در يكي از پستها يكي از اعضاي محترم سايت كه پزشك بودند توصيه كردند براي تست آنتی بادی آبله مرغان آزمايش خون جهت تست VZV IgG و VZV IgM بدهيم. من اين كار را كردم و نتيجه IgG مقدار 2.5 و IgM مقدار Negative بود. آيا ممكن است بفرمايند با نشان دادن این نتیجه می توان دکتر اونگان را از تزریق منصرف کرد؟سلام
من هم ميخواستم اينكار رو بكنم چون 3-4 ماه پيش آبله مرغون گرفتم آيا با ديدن جواب اين تست دكتر قانع ميشه (در واقع چقدر اختمال ميديد كه دكتر اونگان ...)
ممكنه دوستان با تجربه نظر بدن ؟
(2010-08-16 ساعت 11:22)f.p نوشته:كسي به اين پست جواب نميده ؟(2010-08-16 ساعت 00:16)jan نوشته:(2010-08-15 ساعت 03:45)iust_software نوشته:سلام(2010-08-15 ساعت 01:32)jan نوشته: با سلام
دوستان عزیز با توجه به اینکه اکثر کسانی که در انکارا مصاحبه می روند کلیرنس می خورند شما بعد از کلیرنس معلوم نیست ویزا بگیرید پس اول جهت معاینه پزشکی پیش اونگان نروید و سفارت هم به این مسئله گیر نمی دهد و اگر ویزا بعد از چند ماه دادند چند روز زود رفته آزمایش پزشکی داده و به سفارت ببرید و ویزا بگیرید و اگر ویزا ندادند پول الکی به اونگان ندهید . کاش من اینو می دانستم هم تاریخ رفتن من از روز گرفتن ویزا می شد و هم اگر ویزا نمی دادند پول الکی به اونگان نمی دادم . حتما توجه کنید . با تشکر جان
سلام، شما چرا دوتا مصاحبه دارید؟
دوست عزیز چون من در 26 می مصاحبه نرفتم و بعد از یک هفته با ایمیل تاریخ دوم مصاحبه را گرفتم جالبه نه ؟
(2010-08-15 ساعت 07:43)fanta نوشته: اگه من بودم ریسک نمی کردم زمانی که من رفتم آنکارا برا مدیکال به تعطیلی رسمی (جمعه )خوردم و اونگان جا ن تعطیل بود. بعدشم که شنبه، 1شنبه...
سلام
با اون وضعی که من تو سفارت دیدم حس نمی کنم ریسک باشه . ولی ارزش امتحان کردن را داره چون 2 مزیت داره که بالا عرض کردم .
با سلام
دوستان عزیز با توجه به اینکه اکثر کسانی که در انکارا مصاحبه می روند کلیرنس می خورند شما بعد از کلیرنس معلوم نیست ویزا بگیرید پس اول جهت معاینه پزشکی پیش اونگان نروید و سفارت هم به این مسئله گیر نمی دهد و اگر ویزا بعد از چند ماه دادند چند روز زود رفته آزمایش پزشکی داده و به سفارت ببرید و ویزا بگیرید و اگر ویزا ندادند پول الکی به اونگان ندهید . کاش من اینو می دانستم هم تاریخ رفتن من از روز گرفتن ویزا می شد و هم اگر ویزا نمی دادند پول الکی به اونگان نمی دادم . حتما توجه کنید . با تشکر جان
سلام
ممکنه مديران محترم و افراد با تجربه نظرشون رو در مورد اين پست بفرمايند
با تشکر