موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-06 ساعت 07:20)jsmlz نوشته: تو اینجا خیلی زیاد در مورد کسایی نوشتن که بخاطر ادامه تحصیل دارن میرن آمریکا
و حتی کسایی که سواد درست و حسابی دارن و تو یه موسسه یا شرکتی دارن کار میکنن و میخوان برن
سوال من از دوستان و عزیزان این هستش که کسی مثل خود من که سوادم در حد دیپلم هستش ولی بقول معروف صنعت کار هستش و بصورت تجربی در زمینه کاری خودش استادی به حساب میآد چقدر میتونه موفق باشه ؟
اون طوری که از صحبت های دوستان متوجه شدم بعد از ورود به آمریکا برای پیدا کردن شغل باید رزومه کاری تنظیم کنی و برای چندین شرکت بفرستی و منتظر جواب باشی ، وقتی هیچ مدرکی دال بر اینکه توی کاری متخصص هستی و کارت فقط بصورت تجربی هستش نیست ، آیا با این شرایط میشه کاری پیدا کرد .
از اونجایی که مهمترین و مهمترین و مهمترین مسیله ای که بعد از مهاجرت پیش روی مهاجران هستش پیدا کردن شغل و داشتن درآمد هستش ، گرفتن جوابی برای این سوال میتونه خیلی به کسایی که شرایطی مثل من دارند کمکم کنه
درصد موفقیت چقدر میتونه باشه در این شرایط ؟
دوست عزیز
تحصیلات همه چیز نیست. من موارد زیادی دیدم از افرادی که توی شغل خودشون استادکار بودن و پیشرفت چشمگیری داشتن. خیلی مهمه که روی کاری که میخوای انجام بدی متمرکز، انعطاف پذیر و پر تلاش باشی. شما ذکر نکردی شغلی که داری چیه، شاید بتونیم بیشتر بهت اطلاعات بدیم.
یکی از معروفترین مثالهاش دو نفر ایرانی بودن که من مصاحبه شون رو دیدم. یکیشون توی ایران تعمیرکار خودرو بود و کار تزئینات و اسپرت انجام میداد. اونجا هم به همین کار مشغول شد و با جمع کردن سرمایه و ارائه دادن کیفیت عالی، مشتری جمع کرد و یه کارگاه تخصصی راه انداخت و الان فقط سفارشهای خیلی گرون قبول میکنه و حدود 50 نفر هم پیشش کار میکنن.
یکی دیگه هم تقریبا شغل مشابه داشت و اونجا کارگاه تخصصی زده برای ماشین های ضد گلوله، یعنی مشتریها ماشین شون رو میدن و این آقا براشون داخل بدنه و کف قطعات ضد انفجار و ضد گلوله کار میذاشت و البته همه شون رمز موفقیت شون کار صادقانه، با کیفیت بالا، و البته صورت حسابهای شفاف و منصفانه بود.
باز هم مشاغل مختلفی مثل آهنگری، نقاشی ساختمان، حتی خدمات تزریقات و پرستاری در منزل... افراد زیادی رو دیدم که با تلاش و فعالیت هدفدار به خیلی جاهای خوب رسیدن.
موفق باشید
شکست خوردن پایان راه نیست. فقط یک سطر از کتاب تجربه است. نقطه سر خط!
شرکت در DV از 1994 الی 2014 - سال 2015 برنده شدم اما کارنت نشدم. نقطه سر خط!!
شروع سطر بعد: شرکت در DV های بعدی، اقدام برای پذیرش دکترا و ...