کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دریافت نکرده اند
(2010-08-17 ساعت 12:09)silia نوشته:  
(2010-08-17 ساعت 11:36)User نوشته:  
(2010-08-17 ساعت 11:27)silia نوشته:  سلام بچه ها
1سوال
توي اين مدت شماها جواب مچ بودن اطلاعات رو از kcc گرفتين؟
بالاخره امروز بعد از 1هفته كه بهشون ميل زده بودم كه فرمها رسيد.بهم جواب دادن ولي به منم گفته مچ نيست!
درحاليكه مطوئنم كه اسم و فاميل و تاريخ تولد رو درست زدم.چون از روي پاسپورتم ثبت نام كردم

USER جان ممنونم از جوابتون.
من خيلي روي اين قضيه حساسيت داشتم.بنابراين از ثبت نامم پرينت گرفتم.موقع پركردن فرمها هم دقت كردم كه نام و نام خانوادگي و تاريخ تولدم رو عين اون نوشتم.در مورد روز و ماه هم فكر نميكنم چون ما ماه 21 كه نداريم!بنابراين نميتونستم جابجا زده باشم.Sad
حالا چيكار كنم؟
يه سوال ديگه : از اونجايي كه من آخر ثبت نام به همكارم رسيدم و صفحات اول رو همكارم برام پر كرد.ميخوام بدونم كه آيا نام و نام خانوادگي مادر و پدر رو ميپرسه؟چون فكر كنم اسم مادرم رو اگه پرسيده باشن،همكارام اشتباه زده باشه.

فقط به این موارد دقت کن:
1- نام و نام خانوادگی و املای صحیح آنها
جابجا نبودن نام و نام خانوادگی
تاریخ صحیح تولد
جابجا نبودن روز و ماه در تاریخ تولد.

اینها مواردی هستند که KCC بر اساس آنها به شما اعلام می کند اطلاعات matchهست یا نیست.
فرم ثبت نام و فرم های 1222 و 230 را کنار هم بگذار و نیز ایمیل ارسالی که جواب Does not match را جواب گرفته ای و اشتباه را پیدا کن.
در ضمن فرمت صحیح تاریخ در ایمیل ارسال به شمل زیر است:
MM/DD/YYYY

یعنی روز در وسط

همینطور یک ویرگول بعد از نام خانوادگی باید باشد تا تشخیص آنها درست باشد.

موفق باشید
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دریافت نکرده اند - توسط User - 2010-08-17 ساعت 12:17

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان