2016-03-10 ساعت 00:13
(2016-03-09 ساعت 16:19)Majid-h نوشته: سلام به همه ي دوستان
يه سوالي داشتم اگه كسي اطلاعاتي در موردش داره لطفا راهنماييم كنه
وقتي رفتيم سفارت آنكارا براي مصاحبه به ما برگه صورتي دادن و گفتن نياز به بررسي بيشتر هست بعد يك ماه نيم ايميل برامون اومد كه پرونده شما كامل شده و مداركي كه كم داشتيمو با پاساتون بيارين برامون.ما هم رفتيم و داديم داخل مداركو بعد يه هفته پاساي ما رو با يه برگه سفيد دادن پست.تازه تايدشون افتاده كه يه فرمو كم داريم.و اونو ميخوان.
ميخواستم بدونم اين برگه سفيد فرقش با صورتي چيه.
و داخل برگه نوشته مدارك مورد نياز به همراه پاساتون به همراه اين برگه از طريق پست تركيه به آدرس سفارت بفرستين.بعد يك تا دو هفته ما ويزاتونو ميفرستيم به پستي كه انتخاب كردين.
آيا با اين برگه ميشه حضوري بريم سفارت و مداركو بديم يا حتما بايد پست كنيم.اخه اگه پست كنيم خودمون چطور بريم تركيه ويزاهارو بگيريم.اخه پاسامون دست خودشونه
منم سوال مشابه دارم. تو سايت سفارت نوشته از اول مارچ ديگه هيچ مدارکی حضوری تحويل گرفته نمی شه و با پست ترکيه بايد بفرستند همه هر چی کم و کسری بوده ولی تو قسمتی که کيسمون رو چک کنيم نوشته هر وقت کلير شديد با کم و کسری ها حضوری بيايد. تو ايميلی هم که تو ژانويه من از سفارت داشتم گفته بود حضوری. پس اينکه تو سايت زده پست و اين حرفها از اول مارچ يعنی چی؟ چی کار کنيم؟
در ضمن دوست عزيز به شما اگه صراحتا گفتن پست ، من فکر می کنم می توانيد از داخل ترکيه اين پست رو انجام بديد بعد چند روزی منتظر بشيد و پاسها و ويزاهاتون رو دوباره از طريق پست ترکيه تحويل بگيريد و بعد به سلامتی با پاسپورتها که مهر ويزا دارن برگرديد ايران. متاسفانه گمان کنم بايد تاريخ برگشتتون رو عقب بيندازيد.
F3
priority date: may 2003
Interview: 13May 2015 ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP -
10/12/2016 cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
priority date: may 2003
Interview: 13May 2015 ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP -