2016-03-12 ساعت 03:22
(2016-03-12 ساعت 02:51)roteil نوشته:(2016-03-12 ساعت 01:48)Alireza_D نوشته: باسلام دوستان عزيز ،
با تشكر از شما babak ، پويا وآوا ، rotile براي راهنماييتان
من با تاخير ١ ماهه كيس نامبرم در سايت سفارت وسايت سيس ثبت شد و توي ان مدت ١ ماه سايت سفارت و سيس شماره كيس نامبر رو نميشناخت ، تا اينكه با راهنمايي شما دوستان به سفارت ايميل زدم و بعد از ٧ روز مشكل برطرف شد و شماره وارد سايت سفارت و سيس شد ،
شما عزيزان اطلاع دارين توي اين مدت ١ ماهه كه شماره وارد سايت نشده بود ايا پرونده متوقف بوده يا روند AP رو سپري ميكرده ؟؟
هيچ يك از شما عزيزان تاكنون كليرنس شده ايد ؟
با تشكر ازشما
سبام دوست عزیز:
با اطمینان بهت می گم که هیچ کسی تا حالا بعد سال میلادی (2016) کلیر نشده !!! پس نگران نباش اصلا ، اگه کسی کلیر می شد و شما نمی شدی جایه نگرانی داشت ، من توی تاپیک #لاتاری# خیلی می گردم چون تعدادشون بیشتر و اطلاعاتت به روز می شهیه جورایی اکتبریا هنوز موندن تعدادیشون ، نوامبریا دارن کلیر می شن ، تعدادی هم از دسامبر کلیر شدن ( البته تعداد خیلی محدود و کم که خانوم بودن و سربازی نرفتن ) حالا من و شما که ژانویه و فوریه هستیم که دیگه جایه خود داره !!!
نگران نباشید ، واسه تعطیلات عید برنامه ریزی کن و خوش بگزرون
![]()
كاملا موافقم روتيل من هم تاپيك لاتاري را بررسي كردم و به همين نتيجه رسيدم ، وضعيت براي كساني كه از نوامبر و دسامبر و بعد از اين ماها هستن كاملا طبيعي هست
Catagory : F2B
Interview : Dec 2015
AP
Interview : Dec 2015

Ceac Update : 18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR
CLEAR

تو کوچه ما هم عروسی میشه ...