(2016-03-23 ساعت 17:56)a4542 نوشته: دوستان همانطور که گفتم به ما در سایت سفارت اعلام شده که اگه تا 16 اوریل پاسپورتها رو تحویل ندیم هیچ گارانتی جهت گرفتن ویزا وجود نداره .که ما هم تصمیم گرفتیم هفته دوم یا سوم فروردین به سفارت مراجعه کنیم.سوال من اینه که مگه با توجه به پیام خود سفارت ما تا 16 اوریل یعنی 28 فروردین فرصت نداریم .خب اگه قرار بود فقط از سهمیه مارچ استفاده کنیم چرا باید تا 16 اوریل به ما فرصت بدن.دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید.
دوست گرامی
من این متنو در مقابل سوالتون در پیام خصوصی براتون ارسال نمودم ولی با دیدن سوالتون در اینجا لازم دونستم نظر خودمو راجع به سوال شما جهت اطلاع و نقد و بررسی سایر دوستان قرار بدم شاید کمکی باشه برای دیگران .
بنده زبان انگلیسیم خیلی خوب نیست ولی راجع به بخشهایی از متن ارسالی شما که دقیقا مشابه پیام دریافتی کیس ما میباشد نظرتون رو به چند نکته جلب مینمایم :
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not
be available for your file within this month
بنظرم با این جمله برای دادن (صددرصد) ویزا در ماه جاری (مارچ) از خود سلب مسئولیت نموده اند.
حالا چرا؟
چونکه در دادن تعداد ویزای ماهیانه در هر سفارتی محدودیت (تعدادی) وجود داره و ممکنه به ماه بعدی بیافته .
دربخش دیگه اعلام کردند که :
If we do not receive your passport by April 16, we cannot guarantee a Diversity Visa for you and your family.
Last Updated: Thursday, March 03, 2016
و بنظرم در اینجا نیز با محدود نمودن شما در (زمان) ارائه پاسپورت و درخواست ویزا , خواسته اند که از سهمیه ماه های بعد سفارت (اپریل به بعد) استفاده نکنید .
یعنی یک حداقل و حداکثر زمانی (مینیمم و ماکزیمم ) برای شما ایحاد نموده اند.
باز هم ضمن آرزوی موفقیت برای شما و خانواده ی محترم امیدوارم کمکی به سایر هموطنان عزیزم انجام داده باشم
تمام این عرایض بنده فرضیات میباشد لطفا خودتون بیشتر تحقیق بفرمایید.
( توی انسانهای خوب , فرشته هم پیدا میشه )
دلتونو به ایزد یکتا بسپارید
حق نگهدارتون
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری