2016-04-01 ساعت 18:23
(2016-03-31 ساعت 21:07)armehraboon نوشته:(2016-03-31 ساعت 12:44)عدلی نوشته:(2016-03-29 ساعت 17:12)Reza4203 نوشته: من امروز مصاحبه داشتم در ابوظبی، متاسفانه به شرایط Domicile همسرم ایراد گرفتن، F چک هم بهم خورد با توجه به اینکه سربازی رفته بودم.سلام دوست عزیز
من همسرم هم اجاره نامه رسمی داشت و هم خط تلفن، قبض پرداخت شده، رای دادن در اونجا، حساب بانکی و.... بیشتر از 1 ماه هم اونجا زندگی می کنه،
افیسر بهم گفت چونکه همسرت آمریکا قبلا زندگی نکرده این 1 ماه برایشون قانع کننده نیست و ایشون باید اونجا بمونه تا جواب چک من بیاد و زمانی که مراجعه می کنم باید مدارکی دال بر اقامت همسرم در آمریکا ارائه کنم، واقعا نمی دونم چه مدرک دیگه ای رو باید ارائه بدیم...خدر ضمن ما می خواستیم که همرسم برگرده تهران و از اینجا با هم جمع کنیم بریم،
2 تا سوال:
1- ایا ایشون می تونه برگرده؟
2- چه مدارکی دیگه باید برای تایید اقامت ارائه بدهیم؟
ممنون
مدارک میتونه قبض خرید های هفتگی و عکس های متناوب با روزنامه روز و هر چیز عمومی دیگه هم باشه به نظرم ریسک نکنین و ایشان آنجا بمونن تا شما هم با خیال راحت تر کلیرنس بشید.
سلام به شما دوست عزیز
علاوه بر مدارکی که دوستمون گفتند چیزی که نشون دهنده دامیسل هست
ثبت نام در دانشگاه یا کالج و
یا اینکه کاری بگیرند و یا حداقل مراجعه به بنگاههای کاریابی و اینکه نشون بده دنبال کار هستند.
شما بهتون گفتند روز دریافت ویزا باید مدارک رو بیارید؟
به نظر من نقص مدرک خوردید و میتونید قبلش هم ارسال کنید!
سلام،
مدارک رو باید به کجا ارسال کنم؟
به من گفتند که مدارک رو باید با خودم ببرم در مراجعه ای که بعد از کلیرنس من باید داشته باشم ...
ولی چون نمی دونیم چقدر طول می کشه همسرم می خواد برگرده ایران و اون زمان دوباره بره ...
1- روز دریافت ویزا در ابوظبی دوباره باید مصاحبه بشم ؟ کسی اطلاعاتی داره ؟
2- معمولا این پروسه کلیرنس چقدر طول می کشه ؟
3- اگه همسرم برگرده و قبل از مراجعه بعدی من برگرده امریکا ایا ممکنه دوباره نقص مدرک بخورم ؟ و یا اینکه کیس رو ریجکت می کنند؟
ممنون از راهنماییتون