2016-04-03 ساعت 13:44
(2016-04-03 ساعت 12:46)lupyien نوشته: به همسرم یه ورقه صورتی دادن که زمانی که AP تموم شد برگه TAX RETURN ۲۰۱۴ CO SPONCER اسپانسر و فتوکپی پاسپورت CO Sponcer و بیارید، to site ankara proces pendingo o to site ceac administrative process hast ....مدارکو باید بفرستید تا پروندتون به جریان بیفته؟؟من ایمیل هم زدم گفتن هروقتAP تموم شد مدارکی که خواستنو بیارین.شما چه سفارتی هستید ؟ اگه ترکیه هستید الا توی سایت سفارت وقتی کیس نامبرو میزنید باید کیستون و بشناسه و جلوی کیس استاتوس باید بنویسه ادمینیستریتیو پروسسینگ ،در هر صورت به نظر من مدارکو زودتر به سفارت بفرستید،شاید هم اگه بعدا بهشون مدارکو بدید مشکلی نباشه ولی بزارید یه چیزیو بهتون بگم ،ما اینجا یه نفرو داریم که شرایطش عین شما بود ،بهش گفته بودن مدارکو بعد از اف بی ای چک بیارید،هر دفعه ایمیل میزد همین جوابو بهش میدادن که صبر کنیدو این حرفها ،بعد لز 8 ماه انتظار برای کلیرنس یه دفعه بهش گفتن شما اصلا پروندت وارد پروسه کلیرنس نشده ،اونموقع مدارکو فرستاد به ترکیه و پروندش دوباره از اول شروع شد برای کلیرنس،اینه که نمیدونم چقد باید به اینکه میگن مدارکو اخر سر بیارید اعتماد کنید ولی من اگه بودم الان مدارکو به دستشون میرسوندم مخصوصا اگه سایت سفارت شماره کیستونو نمیشناسه اینکارو بکنید،نمیخوام نگرانتون بکنم ،چون یکیو عین شما قبلا دیدم اینجا گفتم که در حریان باشید.
یعنی کیی این AP تموم میشه، نزدیک تابستون فکر نمیکنین که اوضاع بدتر میشه؟؟؟؟