(2016-04-03 ساعت 13:31)alijoon12345 نوشته: سلام خسته نیاشید من سوال دارم ممنون میشم جواب بدید چون بدجور ذهن مشغول کرده خواهرم ساکن آمریکاست در شهر میامی ولی میخوان گرین کارت بگیرند اگر اشتباه نکنم 1 ماه دیگه میگیرن سوالم اینجاست من چطوری میتونم ویزای خانوادگی از طریق خواهرم بگیرم بابام میگه باید پذیرش تحصیلی بگری تا بتونی بری اونجا اگر خودشان بخوان برن من نمیتونم برم چون بالای 21 سال هستم بابام میگه نمیتونی با ما بیای چون اجازه اومدن نمیدن یعنی میگن تو میخوای آمریکا بمونی من چکار کنم من میخوام با خانواده ام برم ولی نمیشه من تنها میمونم !! به نظرتون چکار کنم سر این آمریکا رفتن با خانواده ام بحث شده بابام میگه یا از راه تحصیلی برو یا فکر رفتن از سرت بیرون کن دوستان تو را بحدا کمکم کنید دیوونه شدم ادمین سوالمو بذار
سلام دوست عزیز احتمالا خواهرتون یک ماه بعد سیتیزن میشن که شمااشتباهی نوشتید گرین کارت میگیرن .چون اگر گرین کارت بگیرند نمیتونند برا پدر ومادرتون درخواست اقامت دایم یعنی همون گرین کارت رو بدن ولی اگر سیتیزن بشن وبرا پدرومادرتون اقدام کنند حدودچندماه بعد پدرومادرشما به مصاحبه دعوت میشن.واما شما ..اگر خواهرتون بخواد برا شما اقدام کنه حدود 13سال طول میکشه تا شما اقامت بگیرید ولی اگر پدرویامادرتون گرین کارت بگیرند وبرا شما اقدام کنند به شرطی که مجرد بمونید درکتیگوریf2b قرار میگیرید وزودتر به مصاحبه دعوت میشید .دوست عزیز بهتر است راجع به کتیگوری F که مربوط به اقامت از طریق خانواده است بیشترمطالعه کنید .مراجعه کنید به نوشته های ارزشمند (هستی بانو )در تاپیک های مربوط به مهاجرت از طریق بستگان درجه یک تندرست وشاد باشید