کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دریافت نکرده اند
اگر نامه دوم رو قبلا فرستاده باشند كه مطمئن باشين بايد تا الان ميرسيد.
من امروز از پستچي پرسيدم گفت بين 40 تا 60 روز بسته به طريقه پستشون طول ميكشه تا به دستمون برسه.
پس قاعدتا اگه فرستاده باشن،و كيس نامبر ما هم جزو كارنت هاي الان بوده،شك نكنين كه تا الان نامه دوم ميرسيد.
پس نتيجه ميگيريم كه هيچ كدوم از ما جزو كارنت هاي الان نيستيم.
از طرفي حتي اگه نامه دوم رو توي اين هفته بفرستن ، زودتر از مهر ماه دستمون نميرسه.
نميدونم ولي حس ميكنم كه خيلي خنگ بازيه اگه اونا بخوان اينقدر كاغذ بازي كنن.يعني اگه بخوان اينطوري پيش برن تا 2سال ديگه اين قضايا طول ميكشه.آخه يكي دونفر كه نيستيم.يه عالمه آدم تو كل دنيا وضعيت ما رو دارن.
اينكه ما بخوايم نامه بفرستيم و 1هفته طول بكشه تا دستشون برسه،بعد 1هفته طول بكشه تا اونا به ما جواب بدن،بعد ما دوباره نامه بفرستيم كه آقا جون مادرتون نامه رو به اين يكي آدرس بفرستين،دوباره 1هفته طول بكشه كه دستشون برسه و دوباره اين پروسه ادامه پيدا ميكنه...
شايدم دارم چرت و پرت ميگم،نميدونم
من يكي كه قاطي كردم.شبا هم خواب ميبينم.
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دریافت نکرده اند - توسط silia - 2010-08-18 ساعت 15:32

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان