(2016-04-16 ساعت 20:15)rah-is نوشته:طبق جدول ارائه شده مبلغ خط فقر برای خانواده سه نفره معادل 20160دلاره که با احتساب ضریبی که @Amir.AA@ عزیز گفتن میشه مبلغی بین 25200 تا 30240 دلار که خودتون با ارز آزاد حساب کنید رقم دستتون میاد ( بانکها نرخ دولتی رو قید می کنند ولی کارمندان سفارت با نرخ آزاد حساب می کنند )(2016-04-16 ساعت 13:34)dv2017 نوشته:ممنون دوست عزیز با این تفاسیر برای ما سه نفر 200 میلیون چطوره ؟(2016-04-16 ساعت 08:05)rah-is نوشته: سلام به همه دوستان گرامی
به نظر شما نامه تمکن مالی چه مبلغی باشه بهتره ؟
(2016-03-17 ساعت 12:50)Amir.AA نوشته: ... یک جدوله هر کس با توجه به تعداد نفرات کیسش و با توجه به ایالتی که امید به خدا قصد دارید برید، میتونید برید بررسی کنید. فقط سعی کنید مبلغ موجودیتون روند نباشه و همچنین توصیـــــــــــــــه شده مبلغ تمکن خیــــــــــــــلی کمتر یا بیشتر از مبالغ ذکر شده نباشه. مثلا 500 میلیون تمکن به خودی خود ممــــــکنه پرونده رو یــــــــــــکم حساس کنه و احتمالا نیاز به بررسی پیدا کنه. البته همه ی این موارد هیچ کدوم صددرصد مطلق نیستند و در نهایت آفیســــــــــــــــــر تصمیم گیرنده ی نهاییست.
پیوست:
چک کردن خط فقر برای سال مالی 2016 ایالات متحده آمریکا (آدرس زیر)
https://aspe.hhs.gov/poverty-guidelines
(البته دوستان در جریان هستید که توصیه شده مبلغ تمکن، در حدود 150-125 درصد مبالغ مندرج در جداول خط فقر باشه و دقیقا روی خط فقر نباید تمکن بگیرید!)
نکته : بازم در این مورد تحقیق کنید . مواردی را که خدمت شما گفتم رو خودم تجربه نکردم و از همین مهاجرسرا متوجه شدم ( اگه قبول بشم خودم همین راهو میرم )
✓ چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges