کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2016-04-16 ساعت 20:15)rah-is نوشته:  
(2016-04-16 ساعت 13:34)dv2017 نوشته:  
(2016-04-16 ساعت 08:05)rah-is نوشته:  سلام به همه دوستان گرامی
به نظر شما نامه تمکن مالی چه مبلغی باشه بهتره ؟

(2016-03-17 ساعت 12:50)Amir.AA نوشته:  ... یک جدوله هر کس با توجه به تعداد نفرات کیسش و با توجه به ایالتی که امید به خدا قصد دارید برید، میتونید برید بررسی کنید. فقط سعی کنید مبلغ موجودیتون روند نباشه و همچنین توصیـــــــــــــــه شده مبلغ تمکن خیــــــــــــــلی کمتر یا بیشتر از مبالغ ذکر شده نباشه. مثلا 500 میلیون تمکن به خودی خود ممــــــکنه پرونده رو یــــــــــــکم حساس کنه و احتمالا نیاز به بررسی پیدا کنه. البته همه ی این موارد هیچ کدوم صددرصد مطلق نیستند و در نهایت آفیســــــــــــــــــر تصمیم گیرنده ی نهاییست.

پیوست:
چک کردن خط فقر برای سال مالی 2016 ایالات متحده آمریکا (آدرس زیر)
https://aspe.hhs.gov/poverty-guidelines

(البته دوستان در جریان هستید که توصیه شده مبلغ تمکن، در حدود 150-125 درصد مبالغ مندرج در جداول خط فقر باشه و دقیقا روی خط فقر نباید تمکن بگیرید!)
ممنون دوست عزیز با این تفاسیر برای ما سه نفر 200 میلیون چطوره ؟
طبق جدول ارائه شده مبلغ خط فقر برای خانواده سه نفره معادل 20160دلاره که با احتساب ضریبی که @Amir.AA@ عزیز گفتن میشه مبلغی بین 25200 تا 30240 دلار که خودتون با ارز آزاد حساب کنید رقم دستتون میاد ( بانکها نرخ دولتی رو قید می کنند ولی کارمندان سفارت با نرخ آزاد حساب می کنند )
نکته : بازم در این مورد تحقیق کنید . مواردی را که خدمت شما گفتم رو خودم تجربه نکردم و از همین مهاجرسرا متوجه شدم ( اگه قبول بشم خودم همین راهو میرم )
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
تشکر کنندگان: copol ، Amir.AA ، rah-is

پیام‌های این موضوع
پروازهای تهران-ایروان - توسط ستوده - 2015-11-28 ساعت 10:48
RE: سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط dv2017 - 2016-04-16 ساعت 21:00

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان