موضوعها: 0
رتبه:
46
37 تشکر در 8 ارسال
2016-04-19 ساعت 02:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-19 ساعت 02:13 توسط farrokh33.)
سلام دوستان خوبم
من هم از شب اعلام نتایج لاتاری تجربه ای دارم بازگو میکنم شاید به درد بخوره
واما مقدمه...
سال ها بود لاتاری مینوشتم ...از دوره ای که دستی فرم رو پر میکردیم واز طریق پست اونو به آ م ر ی کا میفرستادیم.وبعد از قرعه کشی اگه کسی قبول میشد نامه ای از آم ر ی ک ا به ایران پست میشد وپست ایران اونو به در خونه اش میآورد وبعد از قبولیش مطلع میشد (خیلی هم شایع بود که پست ایران نامه هایی رو که فرم لاتاری توش هست پاره میکنه ودور میریزه وبه آ م ر ی کا منتقل نمیکنه و یا کسایی که دوست ویا فامیلی در خارج دارند واز خارج از ایران فرم رو پست میکنن وقبول میشن پست ایران نامه قبولی رو باز هم به در منزل برنده نمی بره.... )
با تمام این مشکلات باز هم مردم هر سال ثبت نام میکردن که یکی از اونا هم بنده بودم .سال ها گذشت و بچه ها بزرگ شدند پسر اولی ام برای تحصیلات تکمیلی (phd) اپلای کرد و رفت به سرزمین روُیاهایش .باز هم ثبت نام ادامه داشت حالا دیگه ثبت نام اینترنتی شده بود چند سالی گذشت ...سال2014 درست اول می پسر دومم رو صدا کردم که بیا نتایج لاتاری رو چک کن (اولین سالی بود که او بطور جداگانه فرم پر میکرد البته فرمها رو برادر بزرگش از آ م ر ی کا پرکرده بود .برای خودش وما هم بطور جداگانه فرم پر کرده بود)
طبق معمول سرش توی لپ تابش بود با بی میلی وکمی هم غرولوند زیر لب اومد اتاقم(چون احترام منو زیاد داشت هیچوقت بطور آشکار اعتراض نمیکرد ولی از شواهد معلوم بود که اصلا تمایلی به این کار ندارد)
نشست پشت کامپیوتر سایت بسیار شلوغ بود واصلا سایت باز نمیشد من داشتم کتاب مطالعه میکردم حدود 10 دقیقه ای گذشت رفتم به کامپیوتر نگاه کردم دیدم رفته جای دیگه و کارای خودشو دنبال میکنه ناراحت شدم .گفت بابا سایت شلوغه باید صبر کنی ورفت اتاقش ودوباره مشغول لپ تابش شد ...حدود فکر کنم یک ساعت بعد صداش کردم اومد ودوباره با بی میلی نشست پشت کامپیوتر حالا دیگه سایت کمی سبک شده بود شماره من رو زد و مثل سال های گذشته has been not select تکراری رو دیدم .زیاد ناراحت نشدم چون عادت داشتم وانتظارم هم همین بود بقیه رو هم یکی یکی داشت چک میکرد وخبری نبود توی این فاصله من رفتم طبقه پایین برای کاری(آپارتمان ما دوبلکس هست) تا رسیدم پایین بلافاصله منو صدا کرد. با عجله رفتم بالا گفت:فکر کنم من قبول شدم ...گفتم ببینم ..تو همین فاصله کم اینتر نت ما قطع شد وصفحه ناپدید شد احتمالا عجله کرده بودوصفحه رو بسته بود حالا هرچه سعی میکرد که دوباره سایت رو باز کنه سایت بالا نمی اومد ...خلاصه بعد از سعی زیاد تونست صفحه قبولی اش (اصطلاحا بهش میگن نامه اول ) رو به من نشون بده ...واین شروع یک داستان پرپیچ وخمی است که بهش میگن قبول شدن درلاتاری.......واین آغازخوان اول از هفت خوان لاتاری است ...همیشه تندرست وشاد باشید