2016-04-25 ساعت 23:44
(2016-04-25 ساعت 23:39)zorel13 نوشته:(2010-01-04 ساعت 10:33)Ziba نوشته:(2010-01-03 ساعت 23:00)ترانه نوشته: سلام من از طریق ویزای نامزدی اقدام کردم ولان بعد از 6ماه مدارکم approveشده مصاحبه من توی ترکیه است کسی هست که بدونه بعد از این مرحله چقدر طول میکشه وقت سفارت بدن من باید مدارکم را پست کنم سفارت یا اینکه با خودم ببرم .معمولا وقت سفارت چند وقت بعد از approveشدن است .
ترانه جان
چقدر دیر Approve شدید شما . متاسفانه خیلی حساب کتاب نداره و مدت زمان Approve شدن برای همه متفاوت هستش .
معمولا بعد از Approve شدن یکی دوماه طول میکشه که نامه Cas Number شما میاد. حالا این یا ایمیل میشه یا اینکه برای نامزدتون پست میشه .
بعد از اون سفارت یه ایمیل میده که چند تا لینک فرم هست باید پرش کنید و به همراه مدارکی که می خواد بفرستید به سفارت .
ما اصل مدارک رو فرستادیم سفارت و مشکلی هم نداشتیم و تاریخ مصاحبه ما هم یک ماه 15 روز بعد از رسیدن مدارک به سفارت توی سایت گذاشته شد و چند روز بعد هم مدارک کتبی اون رسید.
زمان مصاحبه هم معمولا برای 3 ماه بعدش ست میشه .
حتما از مدارکی که میفرستید یکی دو سری کپی داشته باشید .
اصل شناسنامه و اصل پاسپورت و عکس و مدارک پزشکی و کارت و اکسیناسیون را هم که میدونید باید داشته باشید .
صبور و بسیار امیدوار باشید اگه بخواید تمام فکرتون رو مشغول این مسئله کنید خیلی اذیت میشید پس بهتره منتظر باشید تا روال عادی طی بشه ...
بعد از Approve شدن و گرفتن Cas Number از NVC سفارت چه مدت بعدش ایمیل میده برای اون فرمهایی که نیاز هست؟
سلام دوست عزيز منم دقيقل مثل شما ٦ ماه طول كشيد تا approve شدم از ماه شهريور پرونده من رفت انكارا وقت مصاحبه براي فروردين شد مدارك رو پست كردم به سفارت يكم ديرتر از ١٥ روز چون يه سري ميگفتن ديگه لازم نيست پست بشه ولي من فرستادم خيلي اذيت شدم تا معلوم شدن وقت مصاحبه بنابراين سعي كنيد زياد بهش فكر نكنيد