2016-04-30 ساعت 02:47
(2016-04-24 ساعت 18:09)amirak7 نوشته:دوست عزيز براى نفر برنده ١٥٠٠٠دلار و به ازاى هر كيس همراه ٥٠٠٠دلار!(2016-04-24 ساعت 17:05)milaveh نوشته:(2016-04-24 ساعت 15:57)Pargosha نوشته: سلام دوستان عزیز . یکی از اقوام در لاتاری 2016
برنده شدن و مصاحبه هم رفتن و نقص مدرک داشتن
و گفتن برا ما پست کن . ایشون ایمیل میزنه که من اسپانسر نتونستم پیدا کنم گفتن مدارک مالی ارائه بده
و ایشون پرسیده بعد از فرستادن مدارک کی بهم ویزا
میدین که نوشتن شما ap خوردن و باید منتظر بمونین
ایشون نه کار دولتی داشته و نه کار خصوصی خاصی
و نه مدرک تحصیلی بالایی و بعد از مصاحبه هم فقط نقص مدرک رو تو ورقه ای که دادن بوده تیک زدن
سوال من اینه ایشون میتونه مدارک مالی در ایران رو ارائه بده و اگه آره چه مبلغ و چه مدت باید تو بانک موجودی داشته باشه و آیا راهی برا انتقال پول برا
باز کردن حساب به نام خودش در اونجا وجود داره ؟
خیر همچین امکانی نیست که بتونند حساب باز کنید براشون در اونجا و در حسابشان در ایران باید حداقل 15 هزار دلار پول باشه و به تعداد افراد کیس 5000 دلار
دوست عزيز به نظر من بهترين راه اينه ايشون به ازاي هر نفر ١٨ ميليون از يه آشنايي دوستي قرض بگيرن يه گواهي موجودي حساب بگيرن بعد پول پس بدن يك روز بيشتر لازم نيست تو حسابشون باشه چون واسه اونا فقط موجودي مهمه
موفق باشيد
اون ١٨ميليونى كه فرمودين براى هر كيس همراهه نه شخص برنده!
كيس نامبر:2016AS00004xxx >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>> نامه دوم:17november >>> تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها
19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون

كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون