2016-05-03 ساعت 16:06
(2016-05-03 ساعت 12:02)A L I R E Z A 67 نوشته: سلام دوستانسلام به همه دوستان عزیز
وقتتون بخیر
میشه بگید امسال آمار کلیرنسها نسبت به سال قبل چطور بوده؟؟؟
با توجه به قانون کنگره و بمب گذاریهای انکارا چقد مشکل پیش اومده؟
ممنونم
صاحبنظران کارشناسان
دوست عزیز میشه بگید بمب گذاری اخیر چه ارتباط مستقیم و غیر مستقیمی داره به اینکه ما کلیر بشیم یا نشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام گرمی دارم حبه همه دوستان عزیز
همقطاران خوب و دوست داشتنی.
خانوم عسل 1372 هیچ نگران نباشید ما هم از این نوع طرز برخورد ها داشتیم. ولی ناراحت نشید هیچ کس از شما و یا هیچ کس دیگه نباید انتظاری داشته باشه چون همیشه گفتم دوستان لطف دارن و اطلاعاتشون رو در اختیار دیگر دوستان قرار میدن.
اگر دوستی از این موضوع ناراحته باید خودش به قدری مطالعه کنه تا به اطلاعات جامع برسه.
توصیه همیشگی به همه دوستان عزیز
دوستان عزیز مطالعه زیاد کنید و همینجوری یهو یه چیزی (حتی نمیگم سئوال) به ذهن شما میرسه رو اینجا قرار ندین.
من هنوزم در کنار همه دوستان عزیزان هستم میام سر میزنم ولی حالا از کوچیکی بنده هست که وقت نمیشه چیزی بنویسم ولی مطمئن باشید هرکجا لازم باشه من برای کمک به دوستان هستم و امیدوارم با این علم اندک و ناچیز بتونم که کمکی کنم به دوستان و بزرگواران.
امیدوارم موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,842)
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه