من الان هتل رویال هستم. به نظرم خوبه مخصوصا از نظر اینترنت که مجانی هست و سرعت خوبی داره
هتل ریکسوس اینترنت خوبی داره ولی واسه هر 12 ساعت استفاده باید 120 لیر بدهید (فکر کنم)
در مورد اونگان و هزینه ها هم کامل در قسمت واکسن نوشتم
از نظر نزدیکی به سفارت و مطب دکتر اکثر هتلهایی که بچه های مهاجرسرا معرفی میکنن به این دوتا نزدیکه
قیمت از کجا گرفتید؟ تو خود هتل قیمت دبل رو زده 130 دلار که البته به خودش هم که گفتیم اگر بخوایم بیشتر بمونیم چقدر باید بدیدم؟ گفت از تورتون بگیرید ارزونتر میشه که فکر کنم همون 80 که شما گفتید رو از طریق تور میتونید بگیرید
هتل ریکسوس اینترنت خوبی داره ولی واسه هر 12 ساعت استفاده باید 120 لیر بدهید (فکر کنم)
در مورد اونگان و هزینه ها هم کامل در قسمت واکسن نوشتم
(2010-08-22 ساعت 00:24)Audiophile نوشته: سلام بچه ها بين اين دوتا كدوم رو انتخاب ميكنين؟ Royal Hotel Ankara و Best Western 2000 من از رويال 80 $ و از بست 83$ قيمت گرفتم واسه اتاق دابل.سلام من الان 4 روزه که هتل رویال هستم در کل به نظرم خوبه. به هر حال همه جا کاستی وجود داره مثلا اینجا گاو صندوق من خرابه دو بار هم گفتم بیان درست کنن ولی موفق نشدن
نظر بديييين لطفااااا
از نظر نزدیکی به سفارت و مطب دکتر اکثر هتلهایی که بچه های مهاجرسرا معرفی میکنن به این دوتا نزدیکه
قیمت از کجا گرفتید؟ تو خود هتل قیمت دبل رو زده 130 دلار که البته به خودش هم که گفتیم اگر بخوایم بیشتر بمونیم چقدر باید بدیدم؟ گفت از تورتون بگیرید ارزونتر میشه که فکر کنم همون 80 که شما گفتید رو از طریق تور میتونید بگیرید