2010-08-22 ساعت 15:47
(2010-08-22 ساعت 10:21)sorooshii نوشته: علی جان معرکه بود!!!!!!!!!!!!!!!!!! همین
بچه ها جدا از این تاریخ های کلیر ، شما به مدارک تحصیلی این افراد عزیز نگاه کنید ، اینها دارن از مملکت میرن ، نظر منفی ندارم ، اما تصور کنید هرسال فقط از این طریق چه تحصیل کرده هایی خارج می شوند ، حالا کانادا، استرالیا ، نیوزلند و ... بماند دیگه!!!!!!!!!!!
علی جان ای کاش وضعیت دوستانی هم که روز مصاحبه ویزا گرفتند را می نوشتید ، کلاً. شاید ذهنیت بهتری بدهد.
یه سوال بزرگ برای من پیش آمده : طبق گفته ی خودشون فقط و فقط تا 30 سپتامبر افراد اگه جواب گرفتن که هیچ و گرنه.... . تا حالا امکان داشته که کسی بدلیل طولانی شدن تاریخ کلیر رد بشه؟؟؟ ( نه اینکه موردی داشته باشه ، چون آخرا بوده و کلیرش طولانی شده منظورم بود) تا الان حدود 29 نفر منتظر کلیر هستن، که انشاءالله هرچه سریعتر جواب بگیرند
از این جدول اطلاعات زیاد دیگه های میشه استخراج کرد، که انشاءالله انجام بشه
از بچه های 2009 فردی با آی دی شهروز که ایشون بدلیل نیومدن کلیرنس ویزا بهش تعلق نگرفت .
در تماس خصوصی که با ایشون داشتم عنوان کردند شاید اگر بعضی از خیلی جزیی ترین مشخصات کاری و تحصیلی شو در فرم های 9 سوالی و رزومه عنوان نمیکرد الان کلیر شده بود. البته به نظر من هم تنها همون چیزی رو که از شما خوسته شده رو باید بگید و نه بیشتر!
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)