2010-08-22 ساعت 16:22
(2010-08-19 ساعت 17:36)alirezagh نوشته:(2010-08-19 ساعت 17:04)melika64 نوشته: سلام من یه بار سئوالم رو مطرح کردن و یکی از دوستان کمکم کردن ولی به علت حساسیت موضوع با اجازه یک بار دیگه این سئوال رو مطرح میکنم.(مربو ط به همسرم می شه که ایشون لاتاری برده اند)
من در پاسپورت ادامه فامیلیم "قی" نوشته شده و در شناسنامه هم همین طور ولی چون در دفاتر ثبت احوال "قمی " نوشته شده بنابراین کارت پایان خدمت و مدرک تحصیلیم هم "قمی" نوشته شده. من با توجه به پاسپورتم فرم ثبت نام و فرم های سری اول را "قی" پر کرده ام.
آیا مشکل ساز می شه این مسئله ؟ و اگر بله چه پیشنهادی می کنین؟ به خصوص در مورد کلیرنس ایم مساله خیلی حساس می تونه باشه.
در ضمن دوستان عزیز اگر وکیلی رو میناسین که در این خصوص می تونن راهنمای خوبی باشن ازتون ممنون میشم در اختیارم بذارین
بازم ممنونم
سلام
دوست عزیز؛ من هم شرایطی تقریبا مشابه شما داشتم، البته نه برای لاتاری، من شناسنامه خودم رو عوض کردم و در شناسنامه جدید بعضی قسمتها عوض شد ( حالا به هر دلیلی) یعنی مدارک تحصیلی گذشته ام با شناسنامه دیگه نمی خوند و دانشگاه قبول نمی کرد، واسه همین رفتم ثبت و احوال یک برگه گرفتم که تایید میکنه مدارکی که من قبلا داشتم با این شناسنامه جدید مطابقت داره و دانشگاه هم به راحتی قبول کرد.
حالا من یک پیشنهاد دارم که نمی دونم چقدر عملی باشه، ولی به پرسیدنش می ارزه:
شما اون نامه تایید رو تهیه کنید و موقع ترجمه مدارک تاکید کنید که مطابق شناسنامه و پاسپورت ترجمه کنند و برای تایید دادگستری هم نامه تایید رو نشون بدید.
نامه رو هم ترجمه کنید و پس از تایید ترجمه، همراه مدارکتون داشته باشید که در سفارت اگه لازم شد مشکلی پیش نیاد.
تاکید می کنم که این موضوع تا حدودی شباهت با مشکل شما داره و این فقط یک پیشنهاده در جهت کمک به شما، حتما پیش از هر کاری تحقیق کنید که خدای نکرده من راهنمایی اشتباه نکرده باشم.
از کمکتون ممنون