(2010-08-14 ساعت 17:09)rayan.s نوشته:(2010-08-14 ساعت 17:03)b!ta نوشته: دوستان عزیز سلام
به ایمیل من دو روزه جواب دادند!
متن ایمیل بدین شرح است:
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of
your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers below
9,000 for your region for the month of October. If your case number is
current and has completed processing, KCC will send a notification
letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at
www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This
bulletin is updated after the 15th day of each month.
سپاس از دوستان که اطلاع دادند وگرنه من به همون جواب قبلی اکتفا کرده بودم.
rayan.s به نظرم دوباره ایمیل بفرستید تا جواب درست را بدهند چون به نظرم (یا قبلا جایی در همین مهاجرسرا خوندم)خوبه که کپی این ایمیل را با خودمون ببریم برای مصاحبه.
حالا از کجا معلوم 9000 مربوط به آفریقا نباشه؟
من یه میل زدم گفتم حالا که میگی 9600 کارنت شده پس من کارنت شدم((95xx))حالا لطف کن نامه دومم را برام میل کن.
الان از kcc سه تا ایمیل دریافت کردم که مدارکم را تایید میکنه.((ساعت 10 شب))
ایندفعه درست جواب دادن.((مطابق میل قبلی گفته بودن تا 9600 کارنت شده))تو 2تاشون خواسته بودم صحت مدارکم را تایید کنند و تو یکیشم همونجور که قبلا" گفته بودم خواسته بودم نامه دوم و تاریخ مصاحبه ام رو بگن که برای هر سه همین جواب زیر رو دادن.
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of October below 9,000. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .