2016-05-11 ساعت 00:31
(2016-05-10 ساعت 00:21)shangol نوشته:امیدوارم تو شهر دالاس درآمد خوبی داشته باشید. دو تا از همسایه های من برای اوبر و لیفت کار میکردن. به گفته خودشون بهترین مسیر از فرودگاه به مرکز شهر دالاس و بالعکس بود. موفق باشید(2016-05-09 ساعت 15:25)mojgan m نوشته:(2016-05-09 ساعت 13:43)shangol نوشته: ممنون عزیزم. توی آستین که دی اکتیو شد از امروز. دنبال جای دیگه برای زندگی هستیممن یک ماه اول ورودم ماشین نداشتم. برای مسافت های دورتر از اوبر استفاده میکردم. شماره کارتم رو عوض کرده بودم و وارد نرم افزار کردم. به حساب اینکه میتونم موقع برگشت از تاکسی اوبر استفاده کنم با اتوبوس رفتم والمارت ایستگاه ادیسون و چهارتا کیسه بزرگ خرید کردم. تا اومدم درخواست تاکسی بدم اوبر منو بلاک کرد و پیام فرستاد که به دلایل امنیتی بلاک شدی . چندین بار به مرکزشون پیام فرستادم ولی هیچ پاسخی دریافت نکردم. من موندم و چهار تا کیسه خریدی که حتی نمیتونستم تا کنار ایستگاه اتوبوس حمل کنم. یکی از کارکنان والمارت که ایرانی بودن مثل فرشته نجات به کمکم اومدن. خلاصه اینقدر این اوبر قابل اطمینانه. بعد از اون نرم افزار لیفت رو نصب کردم. و تا یک ماه مسافت هایی که کمتر از ده دلار میشد رو رایگان میرفتم و خیلی هم راضی بودم. هر بار از خونه تا سرکار رو مجانی میرفتم. بعدش هم دیگه ماشین خریدم
عزیزم خدا را شکر که زود ماشین خریدی.اخه موضوع اینجاست که در شرایط کنونی لیفت منبع درامد ما بودولی خوب اینم بانی خیر شد که ما نقل مکان کنیم ی شهر دیگه.منم که عاشق جابجایی و دیدن شهر جدید
ولی واقعا برنامه خوب و مقرون به صرفه ایه
شماره کیس 2015as6500 , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می
, نامه دوم: 2 جون، مصاحبه: 15 جولای , ویزا:
,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر

دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر