2016-05-27 ساعت 16:17
(2016-05-27 ساعت 00:00)oct 31 نوشته:(2016-02-16 ساعت 15:25)hosseinkht نوشته: دوست عزيزدوست عزیز به نظر من اول زن برادرت را راضی کن بعد برادرت راضی,میشه .اگر کسی دیگه را میشناسی باهش صحبت کن کو اسپانسر بشه و به برداشت بگو کو اسپانسر داری و بار مالی رو دوش اون نمی افته در ضمن اگر شاغل نباشه دارایی دیگه ای داشته باشه مثل خونه میتونه.
خيلي ممنون از پاسختون
مسأله اينه كه برادرم خانوادش رو برده آمريكا و خودش در رفت و آمد هستش و در اونجا شغل و درآمدي نداره. و الان اين موضوع را مطرح كرده (به نوعي بهانه كرده) كه چون من درآمدي ندارم نميتونم بهت كمكي بكنم.
نميدونم واقعا چي بايد بهش بگم؟
حداكثر تا چه موقعي ميشه مراحل را پيگيري كرد تا كيس باطل نشه؟
و اما سوال من
کسی که گرین کارت داره میتونه به ای خواهر و برادرش اقدام کنه؟ یا باید سیتیزن زن باشه
برای مادر پدر چطور؟
خيلي ممنون دوست عزيز.
یک نفر که گرین کارت داره فقط میتونه برای همسر و فرزنداش (البته فکر کنم فرزندای مجردش)
اقدام کنه. برای پدر و مادر و خواهر و برادر، شخص باید سیتیزن باشه.
در مورد کیس خودم هم دارم همون مسیری که شما فرمودید را پیش میبرم . یعنی با برادرم صحبت کردم که یه نفر جوینت اسپانسر پیدا میکنم. اونم فعلا گفته باشه. در حال رایزنی با یه سری دوست و آشنا هستم برای پیدا کردن جوینت اسپانسر. البته برادرم اونجا خونه دارند ولی روش وام دارند و به اسم خانمش هم هست که نمیشه روش حساب کرد. یعنی تنها راهم همون پیدا کردن اسپانسر