کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
درخواست آنلاین ویزای مهاجرتی (فرم DS-260)
جهت دریافت مشاوره تخصصی و تکمیل فرم DS-260 با توجه به شرایط کیس، می توانبد با شرکت کارما سفر نیلی (پاریز تراول) تماس بگیرید.
021 44622214-16
سلام به همه دوستان .ما خانوادگی برنده 2017 شدیم و برنده اصلی خانمم است و من و دخترم همراه هستیم. من تمام این 15 صفحه مطالب رو مطالعه کردم ولی جواب سوالم رو ندیدم. من کیس نامبرم حدود 2000 است. 14 may فرم 260 رو برای اعضای خانواده پر کردم و سابمیت کردم. بعدش متوجه اشتباهاتی شدم و ایمیل recheck برای فرم خودم و همسرم دادم. فرمم باز شد و اصلاح کردم و دوباره سابمیت کردم. متاسفانه دوباره متوجه شدم باید اصلاحاتی انجام بدم و مجددا ایمیل دادم و فرم خودم و همسرم دوباره باز شد و اصلاحات انجام شد و دوباره سابمیت کردم. البته همه این موارد کلا 10 روز طول کشید و آخرین سابمیت 24 may انجام شد. حالا نگرانی من اینه که تو اصلاحات دوم مطالبی که تو فرم اولیه بود و من صلاح ندونستم باشه رو حذف کردم. آیا این مسأله ایجاد اشکال میکنه؟ و اینکه آیا فرم قبلی تو اون چند روز اول ارسال با فرم اصلاح شده مقایسه میشه یا نه؟ از مدیران و دوستانی که اطلاعات کامل دارند تقاضای راهنمایی میکنم. قبلا از همه دوستان تشکر میکنم.
پاسخ
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: درخواست آنلاین ویزای مهاجرتی (فرم DS-260) - توسط parhamjoon - 2016-05-28 ساعت 21:57
لطفا جواب میدین - توسط نرگس2017 - 2016-09-24 ساعت 13:36
RE: لطفا جواب میدین - توسط moresa96 - 2016-10-08 ساعت 17:50

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان