(2016-05-29 ساعت 17:52)daniyal1351 نوشته: کلیرنس چیست؟
این پروسه توسط وزارت امور خارجه آمریکا صورت می گیرد و همه چیز به ...
درود بر دوست گرامی daniyal1351
متن خیلی مفیدی بود دست شما درد نکنه، این متن هم همون ادعای سفارت رو مبنی بر عدم دخالت اونها در مراحل AP تایید میکنه، پس دوستان، دیگه خواهشن از خواب بودن و تکون نخوردن سفارتها گله نکنید چون اونها بیتقصیرن.
در مورد نقش آفیسر هم مشخصن آفیسر ماموره و معذور!!! مثلن انتظار دارید که آفیسر مهربون و نازنازی باشه و کسی رو که طبق شرایط خودشون باید بره AP رو ویزای یکضرب بده؟! خب دو دفعه اینکار رو بکنه پرتش میکنن بیرون. ضمن اینکه اینها سوپروایزر هم دارن که کارشونو نظارت میکنه و اگه اشتباهی موردی رو که باید AP میخورده ویزا بدن طرف قضیه رو باطل میکنه (مثل موردی که دوستان ذکر کرده بودن که فردای صدور ویزای یکضرب ایمیل زده بودن که ویزا باطله و رفتید تو AP).
تجربهی من اینه: آفیسر با ما مصاحبه کرد و سوال پرسید تا ببینه دروغی بهش گفتیم یا نه که اگه گفته بودیم به جای ورقهی AP یه ورقه دیگه به عنوان Rejected چاپ میکرد و میداد دستمون. که چون دید راست گفتیم و مشکلی نیست ورقهی AP رو که از قبل، چاپ و امضا کرده بود و تیک هم زده بود و از اول تا آخر مصاحبه، جلوی لبهی پنجرهی باجه قرار داشت رو برداشت و داد دستمون! یعنی از قبل از شروع مصاحبه، ما که ایرانی هستیم و حالا طبق مدارکی که از چند روز قبل براشون پست کردیم و در فرم ۲۶۰ هم وارد کردیم، میدونن سربازی رفتیم، کار دولتی داریم و غیره، مشمول AP بودنمون براشون روشن بوده و از قبل فرمش رو هم چاپ و پر کرده بودن آماده!
من فکر میکنم نقش آفیسر برای مردم اون کشورهایی که شامل سختگیری برای AP نمیشن خیلی پر رنگه، همینطور برای اون دسته از مردمی که از کشورهای شامل سختگیری هستن، ولی مشمول شرایط تعریف شده برای AP نیستن، اینجاست که خود آفیسر باید قضاوت کنه و نقشش خیلی مهم میشه. برای ماها که الان تو این تاپیک هستیم کار آفیسر خیلی آسون بوده.
به هر حال من سرزنششون نمیکنم، بالاخره ما میخوایم از کشوری به اونجا مهاجرت کنیم که رسمن اعلام میکنه با اونها دشمنه! پرچمشون رو آتیش میزنه، در هر تریبون آرزوی مرگ براشون میکنه و هزار تا کار دیگه، همین که قبول میکنن طی انجام یه پروسهی کنترلی ما رو راه بدن وارد بازار کارشون بشیم نشون میده که به عدالت معتقدن و همه رو با یه چوب نمیرونن!
البته باید از هموطنانمون هم که رفتن آمریکا و به گفتهی خود آمریکاییها موفقترین و پرافتخارترین اقلیت قومی رو از نظر علمی و اقتصادی در آمریکا به وجود آوردن بسیار سپاسگزار باشیم که اگر این زحمت و موفقیت اونها نبود ممکن بود آمریکاییها برای رد کردن ما از پروسه AP اینقدر به خودشون زحمت ندن.
بنابراین از شما هم خواهش میکنم بیایید با هم پیمان ببندیم که هر کداممون که به خواست خدا موفق به مهاجرت شدیم، اونجا نهایت تلاش خودمون رو بکنیم تا ایران و ایرانی رو سربلند کنیم.
خداوند ما و همهی ایرانیان مشمول AP را، اگر به خیر و صلاح ماست و آنجا موفق و خوشبخت میشویم، تا قبل از پایان شهریور امسال، مشمول Clearance بگرداناد.
بگو آمین.

کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)