2016-06-02 ساعت 18:00
(2016-06-02 ساعت 17:48)mobydick نوشته:(2016-05-31 ساعت 16:17)Partov نوشته: بچه ها آیا کسری خدمت از طریق ب.س.ی.ج برای افسر ویزا سوال بر انگیزه و میپرسه چرا کمتر خدمت کردی؟
و آیا آنها میتواند استعلام بگیرن برای محل اینکه کجا خدمت کردی و وظیفه ات چه بوده؟
چون همه ی کارت های پایان خدمت شبیه هم هستن من شنیده ام که اگر در س.پ.ا.ه خدمت کرده باشی ویزا نمیدن بهت
با اینکه الان در کارتها ب جای درجه فقط اسم سرباز را میارن و اگه ما بگیم ارتش خدمت کردیم و کسری خدمتم هم برای تشویقی بوده میفهمن و میتوانند استهلام بگیرند؟
ببین دوست عزیز 889 بار اونم فقط تو 287 ارسال از من تشکر شده ! و اون رتبه ی 5 ینی پنج نفر مستقیماً و به طور ویژه از من تشکر کردن و این معنیش اینه که من به ندرت پیش میاد که باعث ناراحتی کسی بشم واگه جایی هم جواب رک و صریحی دادم هدفم راهنمایی و کمک به بقیه بوده همونطور که خودم اینجا از تجربه و اطلاعات دیگران استفاده کردم و می کنم وظیفه ی خودم میدونم تجربه و اطلاعاتی که دارم رو در اختیار بقیه قرار بدم. در مورد شما هم باز میگم جوابی به آفیر بدین که نه دقیق باشه نه دور از واقعیت. منم کسری خدمت داشتم ولی نه از بسیج ولی بازم هیچ سولی نشد که چرا خدمتت کوتاه بوده. محل خدمت و شرح وظایف رو می پرسن فقط.
اما ماجرای استعلام از اون قضایایی هست که باید رک و صریح و قاطع در موردش حرف زد چون از طرفی به شدت پرت و بی معناست و از طرف دیگه باید خیلی بی تعارف رد شه چون میتونه باعث اضطراب و نگرانی بیجا واسه بقیه بشه.
سلام
یه لحظه خودتونو بزارید جای من و من بیام جای شما
شما تازه اومدی توی داستان ویزا و شک و تردید داری و اومدی تو جایی که همه بچه ها هر کدومشون برای خودشون آفیسری هستن و ویزا ریجکت میکنن
بعد شما همین سوال رو بپرسی من به یه حالتی که شما هیچی بارت نیس حقیرانه جوابتو بدم دقیقا اینو
ما رو باش با کی تو صف ویزا وایسادم
نارحت میشی یا نمیشی؟آدما هیچ وقت اشتباهشونو قبول نمیکنن و مقاومت میکنن
منم نیومدم رو شونه شما بشینم بگم حتما شما پاسخ بنده رو بده تو روخدا
این طرز بیان شما زیبا نیست
موفق باشید