2016-06-11 ساعت 22:05
(2016-06-09 ساعت 23:59)niopdc نوشته:بسيار از راهنمايي هايتان ممنونم(2016-06-09 ساعت 05:13)TiredAdmin نوشته:سلام / احتياج به آنلاك كردن نيست اگر آنكارا مصاحبه داريد هنگام پست كردن ترجمه ها ترجمه ديپلم و پيش دانشگاهي بهمراه ترجمه كارداني ارسال كنيد و اگر جاي ديگه مصاحبه داريد هنگام مصاحبه ترجمه ديپلم و پيش دانشگاهي بهمراه اصل مدارك با خودتون ببريد .(2016-06-03 ساعت 22:25)Mehrzad1355 نوشته: سلام خدمت دوستان عزيز
من خانمم برنده لاتاري ميباشد وآخرين مدرك تحصيلي ايشان كارداني رشته مامايي ميباشد، با ٦ سال سابقه كار در بيمارستان خصوصي.
در فرم ds-260 من فقط آخرين مدرك كارداني مامايي از فلان دانشگاه اسم بردم و بهمراه تاريخ شروع و پايان تحصيلاتش . مدرك كارداني بهمراه ريز نمرات هم دارم . لذا من اشاره اي به ١٢ سال دپيلم ايشان نكردم، در صورتي كه مدرك پيش دانشگاهي ايشان بهمراه ريز نمرات هم دارم.
حال سوال اينجاست آيا نيازي به انلاك كردن فرم ds-260 هست كه در آن در پيش دانشگاهي را اضافه كنيم؟
يا اينكه اگر موقع مصاحبه ريزنمرات پيش دانشگاهي بهمراه ريز نمرات كارداني از دانشگاه ببريم مشكلي پيش نمي آيد؟
ممنون ميشم اگر بتونيد مرا راهنمايي كنيد...
ریزنمرات کافی نیست، ترجمه مدرک اصلی ثابت کننده گذرانده شدن تحصیلات دوازده ساله مدرسه ( دیپلم+ پیش دانشگاهی) و اصل مدارک برای تطبیق لازمه.
به نظرم آنلاک هم کنید و از آخرین مدرک که میشه کاردانی تا مدرک دیپلم رو وارد کنید.
من هم با يه سري از دوستان كه صحبت داشتم ، گفتند نيازي به انلاك نيست .
بهر حال از اينكه جواب دادين ازتون ممنونم
موفق باشيد
شماره كيس 2017AS47xx
تاريخ رويت قبولي 5 May
تاريخ ارسال فرم 11 may
تعداد ٤ نفر. انكارا را تغيير دادم به ابوظبي
پي هر رنج باشد عاقبت گنج
نميگردد ميسر گنج بي رنج
تاريخ رويت قبولي 5 May
تاريخ ارسال فرم 11 may
تعداد ٤ نفر. انكارا را تغيير دادم به ابوظبي
پي هر رنج باشد عاقبت گنج