2010-08-25 ساعت 18:59
(2010-08-25 ساعت 18:44)rayan.s نوشته: هستی بانو گرامی؛ من مدارک لیسانس و فوق لیسانسم رو ترجمه کردم ومهر دادگستری و وزارت امورخارجه رو هم زدم ولی وزارت علوم نبردم؛ میشه نیاز زدن این مهر رو توضیح بدید. مرسی.
در مورد مدارک دانشگاهی ، ترجمه ای که همراه با تاییدیه های دادگستری و وزارت امور خارجه باشد، قاعدتا ً باید اول به تایید مرجع مربوطه برسه. به این دلیل که معمولا دانشگاهها مدرکی که صادر می کنن بدون مهر برجسته وزارت علوم یا دانشگاه آزاد هست. حتی هولوگرامی که طی چند سال اخیر روی مدارک زده میشه باز هم برای این منظور کافی نیست. مهم مهر برجسته وزارت علوم هست مبنی بر اینکه مهر و امضای دانشگاه مربوطه روی مدرک معتبر هست.
اینکه چرا مدارک شما نیازی به این کار نداشته اطلاعی ندارم. اما این مورد برای تمام دانشگاههای دولتی و آزاد ، دارالترجمه ها و وزارت علوم و سازمان مرکزی دانشگاه آزاد، امری شناخته شده و بسیار متداول است.
البته برای مثال ریزنمرات لیسانس من که مربوط به دانشگاه آزاد بوده از ابتدا با تاییدیه سازمان مرکزی صادر شده و به همین دلیل نیازی به تایید مجدد نداشت. شاید تاییدیه مدارک شما هم در زمان صدور به طور خودکار گرفته شده است.