(2016-06-23 ساعت 12:48)panizrm نوشته:(2016-06-23 ساعت 12:27)tyrex نوشته:(2016-06-23 ساعت 09:31)panizrm نوشته: [quote='maryammary' pid='715960' dateline='1466641543']
تبریک میگم .
ببخشبد من یه سوال داشتم یعنی توی 9 مارچ OR شدید و در 15 مارچ با آپدیت سیس کیس تون دوباره / شد؟ ممنون میشم بیشتر توضیح بدید که بعدش ایمیل به سفارت زدید یا نه ؟
ببخشید این سسوال رو میپرسم چون همسر من 15 جون در سیس OR شد و با آپدیت 19 جون روباره / شد.
در ضمن من خودم که برنده اصلی بودم ویزام رو گرفته بودم
با سلام دوست گرامی
در روز 9 مارچ هر دو آپدیت داشتیم همسرم orشد 15 مارچ نیز ایشان یک آپدیت داشتن ولی علامت or تغییر نکرد تا 22جون ولی در مورد کیس من کماکان به همان صورت / میباشد حتی بعد از کلیر شدن .روز 21 جون من از طریق contact usیک ایمیل دادم مبنی بر اینکه 8 ماهه که مصاحبه شدیم و همچنان منتظر و ممنون میشوم که اطلاعاتی در خصوص شرایط کیس ما بدهید که خوشبختانه خبر خوبی دادن .امیدوارم همه عزیزانی که منتظر هستند به همین زودیها خبر خوبی بگیرند.
سلام کاربر محترم. خوب هستین؟ببخشید منظورتون چیه ایمیل از طریق contact us???
دوست عزیز وقتی وارد سایت ابوظبی میشوید بالای صفحه این گزینه وجود دارد .از این طریق میتوانید مشکلتونو با سفارت در میون بگذارید.
ببخشید منظورتون اینه پیامی که فرستادین از طریق خود سایت بوده؟؟من نمیدونم برای ابوظبی چطوره ولی ارمنستان در قسمت contact us فقط ایمیل های سفارت را نوشته .
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس 2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری
کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
شماره کیس 2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری
کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....