2016-06-26 ساعت 10:18
(2016-06-26 ساعت 10:01)Aabearff نوشته:(2016-06-26 ساعت 09:22)publichb نوشته:(2016-06-26 ساعت 08:51)soufia نوشته: خوب دوست عزیز اگر رشته شما کامپیوتر هست دیگه چرا دنبال کار دفتری هستین؟ واسه رشته کامپیوتر اگر رزومه خوبی داشته باشین که حتما دارین کار خیلی بهتر از بقیه رشته ها پیدا میشه، جای خیلی نگرانی در این مورد نیست موفق باشید
نه به اون صورت که بگین حرفه ای باشم در حد مراحل مقدماتی شون رو بلد هستم
مثلا وقتیکه فوق دیپلم رو گرفتم شبکه رو یاد گرفتم در حدی که بتونم یه شرکت یا یه مدرسه رو راه اندازی کنم که تو بحث شبکه بهش میگن (Passive) البته اونطور که تو این فروم هایه اینجا خوندم مثل اینکه passive زیاد اونجا کارایی نداره درآمدش هم کم هست
یا کار دیگه ای که بلدم نصب دوربین مدار بسته هم سیمی LAN و هم Wierless بی سیم که برای پیکربندی تو شبکه باید تا حدودی از ip addrees ها رو تو بحث شبکه کامپیوتر بلد باشین
اینجور کارها رو اونطور که اینجا خوندم باید به صورت حرفه ای بلد باشین و من که به صورت نیمه حرفه ای بلد هستم مسلما اونجا به مشکل بر میخورم
البته اینجور کارها باید فعالیت بدنی خوبی داشته باشی که بازم متاسفانه من فعالیت بدنی زیادی ندارم یه کم هم چاق هستمبنابراین سخت میشه برام کار کردن
برایه همین هست که همون کارهایی رو که از زمان دیپلم انجام می دادم یعنی تایپ و صفحه آریی تا الان تونستم در سطح حرفه ای دنبال کنم که در حال حاضر تو دفتر روزنامه مشغول به کار هستم
ولی خوب باز یه سری اما و اگرهایی به وجود می آید اونم اینه که آیا من اینکاری رو که تو ایران به راحتی میتونم پیدا کنم اونجا هم میتونم پیدا کنم ؟
مثلا اگه تو ایران من از محل کاری قبلیم اخراج بشم به هر دلیلی بخوام دنبال یه کار دیگه بگردم حداکثر ظرف یک هفته میتونم کار جدید پیدا کنم چون رزومه 10 سال سابقه کار تویه دانشگاه آزاد و دانشگاه امام صادق و دانشگاه تهران رو دارم
ولی اونجا که به این چیزا اهمیت نمیدم مسلما
شما اول برادري ات را ثابت كن بعد بيا سر ارث و ميراث دعوا بگير. هنوز معلوم ميست لاتاري سال اينده باشه و اگر هم باشه شما برنده بشي. اگر هم برنده بشي معلوم نيست ويزا بگيري!
Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Ap waiting more than 120 days
Last update 24 march
دريافت ويزا هفته اول اپريل
ورود به امريكا هنوز معلوم نيست
کلا همه چی رو نابود کردی های مگه خودت اول ثبت نام میکردی سال های پیش فکر میکردی اسمت دربیاد حالا اومدیم و دیدی ما هم سال بعد نه سال بعدش مه بالاخره یه سالی اسممون در میاد نهایتش اینه که به پسر خالم که تو کالیفرنیا مدیر بیمارستان هست میگم برام دعوتنامه بفرسته