2016-07-11 ساعت 21:42
(2016-07-10 ساعت 16:37)mrafatbakhsh نوشته:(2016-07-10 ساعت 16:34)mrafatbakhsh نوشته:میتونید به خالتون هم بگید که نامه بزنه به سناتور ایالتی که زندگی میکنن و پیگیری کنن .... بی تاثیر نیست.(2016-07-09 ساعت 13:43)arman_gh نوشته: من تعجبم ازینه اگه کسی واقعا جوابی داره بگه , چون دارم دیوونه میشم و نمیتونم هضمش کنم :| Sadسلام دوست عزیز یه پیشنهاد دارم واستون با وکیلتون مشورت کنید که ایمیل بزنن واسه سفارت مشکلتون رو بگن که دارید ممنوع خروج میشید و به احتمال زیاد شما Ap نخوردید پدر و مادرتون خوردن شما زیر مجموعه هستید ... ببینید اگه بشه به شما تنها ویزا بدن که برید بعد که بقیه کلیر شدن برن واسه ویزا... احتمالش زیاده که واستون این کار رو انجام بدن.
من از طریق خالم ک واسمون 14 ساله پیش اقدام کرده بود وارد این پروسه شدیم :| و بعد از گذشت 14 سال باز مارو دارن انقدر اذیت میکنن , نه من بلکه خیلیارو :|
چرا واقعا ؟؟ چرا ماهارو نباس زود ویزا بدن؟ چرا چون خاله ی من الان یه شهروند درجه یکه آمریکاس ؟ اسپانسر ازین قویی تر هست؟
وقتی مارو میزارن کنار و میرن به اشخاصی که واقعا تو لاتاری(تخم مرغ شانسی) کمتر از 1 سال میرسن به خاک آمریکا ویزا میدن دیوونم میکنه وقتی فکر میکنم بهش :|
از بین این لاتاری ها راحت میشه تروریست از کل دنیا وارد آمریکا شه
بعد ماها ک خانواده هامون 30 ساله اونجان پشت گوش میندازن ماهارو..... واقعا نمیدونم چی بگم :|
من 17 سالمه و 3 4 ماه دیگم ممنوع خروج میشم واسه سربازیم :| جالبه نه ؟ من امسال کنکور دارم !!
من الان تکلیفم با خودم مشخص نیس ک باید چیکار کنم :|
بعدش به سر کنسول گری موقع interview هم گفتم من شرایطم اینطوریه بعد الکی رو پروندم زد fast :|
خنده داره واقعا خنده داره چه fasti چه fasti آخه !!!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F4
Abudhabi
Interview date.6,01,2016
عذر میخوام منظورتون دقیقا از سناتور ایالتی چیست؟ میشه یکم توضیح بدید ؟ و اینکه این ممکنه راه حله تضمینی باشه برای من؟ که سریع کارم اکی شه؟