2016-07-15 ساعت 09:08
(2016-07-15 ساعت 03:31)panizrm نوشته: با سلام دوست گرامی اولا عذرخواهی میکنم که دیر جوابتونو میدم چون امروز پیامتونو دیدم میتونید سه شنبه مدارکتونو تحویل سفارت بدید ولی ویزاتون قطعا پنج شنبه حاضر نمیشه میافته هفته آینده .ان ام سی فقط روزهای جمعه تعطیل هست ودر کل هفته آزمایشاتو انجام میده فقط صبحها.
دیروز که برای گرفتن ویزا به سفارت مراجعه کردم با یک اتفاق شوکه کننده مواجه شدم که بد ندیدم براتون بگم .وقتی شماره منو صدا زدن تا برگه رو از شکاف دادم خانم آفیسر بهش گفتم که همسرم دیرتر از من اومده و الان مدارکشو آوردم که ناگهان با یک حالت عصبانی گفت خانم حالا اومدی چرا اینقدر دیر من هم که شوکه شده بودم و فکر میکردم منظورش مدارک همسرم بود گفتم خوب الان آوردم گفت منظورم اینه که شما چهار ماه پیش کلیر شدید و بعد از کلیر شدن چهار ماه زمان دارید مدارکتونو تحویل بدین و الان شما فرصت ویزاتونو از دست دادین .دوستان حتما میتونن حدس بزنن که من توی چه موقعیتی قرارداشتم کلی برو بیا و بدتر از همه تحمل هوای گرم اونجا .من گفتم به محض اینکه نامه سفارتو دیدم اقدام به گرفتن ویزا کردم و پرینت نامه سفارتو بهش نشون دادم یه نگاهی به برگه انداخت و گفت باید برم سایتو چک کنم که در چه تاریخی نامه برای شما ارسال شده خیلی سریع رفت و برگشت باهمون پاکت زرد و بدون اینکه در مورد تاریخ نامه چیزی بگه پاسپورت و پاکت زرد رو از شکاف رد کرد و گفت مدارک همسرتو بده .امیدوارم که این مشکل برای هیچ کس پیش نیاد.دوست گرامی پرسیده بودید در خصوص اینکه پنج شنبه میشه مدارکو تحویل سفارت داد یا نه من با برگه دریافت ویزا وارد سقارت شدم از خانم جوان ایرانی که اونجا بود پرسیدم مدارک رو تحویل میگیرن گفت بله .اگر پیامتونو زودتر میدیدم حتما اینو میپرسیدم .ببخشید سرتونو درد آوردم موفق باشید.
یعنی 4ماه پیش کلیر شده بودین و سفارت دیر به شما اطلاع داد؟!!!
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد...
)-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود
*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست
سفرنامه
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد...

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست

سفرنامه