(2016-07-16 ساعت 02:44)chakavakl نوشته:من ژانویه رفتم این برگ رو دادن یک نفر مارچ رو میشناسم اونم گرفته بود ولی مثل اینکه اونایی که اوایل رفتن بهشون ندادن این شماره همونی که رو پاکت زرد و ویزا هم پرینت شده بهرحال اگه نداریدش تا ویزا نیاد نمیتونید چک کنید.جای نگرانی نیست اصل خود ویزاست ......اینم از عملکرد متفاوت ابوظبی البته نسبت به انکارا و ایروان بازم صد رحمت به ابوظبی.....(2016-07-15 ساعت 18:06)هادی هادی نوشته: USCIS IMMIGRANT FEE
دوستان این همون برگه ای هستش که سفارت به شما بعد از مصاحبه میده که قسمت بالاش دو تا شماره داره و میگه بعد از گرفتن ویزا 165 دلار پرداخت کنین.....من معتقدم بعد از کلیر شدن به این سایت اعلام میشه وکیس شمارو میشناسه و جواب ساکسید (موفق)به شما میده قبل از اون برای کسایی که تازه از مصاحبه اومدن و هنوز کلیر نشدن سایت اونهارو نمیشناسه برای امتحان میتونید اونهایی رو که میشناسه یک عدد رو عوض کنید وببینید که بازم نمیشناسه پس کیس موفق براش تعریف شده هستش....
اگر دوستان سالهای قبل دوخطی و orرو کشف کردن من میگم طبق روند تراول استیت کلیری دو ماه تا شش ماه اغلب تموم میشه و یک درصد شاید بیشتر از شش ماه طول بکشه و الا معنی نداره تو ماه های اخر رگبار کلیری بر پا بشه این به خاطر زمانبندی کردن خود سفارتهاست لینک راهنمای سایت رو میگذارم دوستان استپ 3 رو باید پیدا کنن و طبق شکل برن جلو ونتیجه رو بدن
https://www.uscis.gov/file-online/uscis-...ment-guide
یادتون باشه این سایت وزارت خارجه آمریکا هستش برای اثبات ادعای من یک ای پی خورده تازه نیاز هستش تا ببینیم چند روز بعد سایت اونو میشناسه با تشکر از حوصله شما...
سفارت برگه ای نمیده که توش A-number نوشته شده باشه A-number فقط تو ویزا نوشته شده بدون A-number چجوری میشهuscisچک کرد؟
ضمنا دوستان اگر دارن ویزاهای می به اینور رو میدن شاید میگن اول خانوادگیها و نصف و نیمه ها رو بدیم بعدش چون مدیکالشون اعتبار داره بیان بگیرن اگه ویزا موند بریم بیشتر از 6ماه ای پی ها رو بدیم که امیدوارم اینطور نباشه....
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....