2016-07-19 ساعت 10:38
(2016-07-19 ساعت 06:35)sce نوشته:(2016-07-18 ساعت 11:49)بهزااد نوشته: دوستان مقیم هیوستون, چند تا سوال دارم, ممنون میشم پاسخ بدید...
طبیعتا هیچ وقت تبلیغات شبیه واقعیت به صورت محض نیست. البته اگر شما مبلغ هشتصد دلار برای یه خوابه دیدین نباید جای بدی باشه و معمولا اون محوطه و فضا رو به احتمال زیاد خواهید دید. بازم تاکید می کنم برای پسندیدن یه خونه حتما باید حضوری برین و ببینین. آپارتمانها معمولا یه واحد رو برای تبلیغ آماده می کنن و بعضا در زمان بازدید مشتری هم همون جا رو نشون میدن.
مبلغ اشاره شده در وبسایت مبلغ ماهیانه کرایه شماست اما هزینه تاسیسات به غیر از برق به اون اضافه میشه. هزینه هایی مثل آب و فاضلاب و جمع آوری زباله و غیره. بین 40 تا 70 دلار فک کنم تخمین خوبی باشه. من خودم 55 تا میدم. برق هم که کلا داستان جداگانه ای داره و اصلا به سیستم کرایه آپارتمان ارتباطی نداره. تقریبا به استثنایی تاسیسات شما هزینه اضافه دیگه ای پرداخت نمی کنین. البته در زمان انعقاد قرارداد شما بابت فرم پرکردن و رجیستر کردن یک بار باید هزینه هایی رو بدین. فکر کنم یه دویست تایی مجموعا میشه. مضافا این که یه دپازیت هم به عنوان ودیعه نزد آپارتمان به امانت می مونه.
عمدتا وسایل توی خونه شامل سیستم سرمایش گرمایش ، یخچال، گاز و مایکروویو و ماشین ظرفشویی هست. اگر تو واحد انتخابی لباسشویی و خشک کن هم باشه مبلغی از بابت اون شما رو شارژ می کنن ماهیانه. اگر هم نباشه که رایگان از لاندری آپارتمان استفاده می کنین که توصیه من اینه که حتما این یه قلم رو سعی کنین بگیرین. حتی می تونین اون رو کرایه هم بکنین. بقیه وسایلی که تو عکسای وبسایت میبینین رو خودتون باید زحمت بکشین و بحرین. تایویرین، میز و مبل و سرویس خواب و ...
امیدوارم تونسته باشم جواب سوالات شما رو بدم.
سوالی بود می تونین همینجا مطرح کنین.
موفق باشین.
دوست عزیز بابت پاسخ سوالاتم بینهایت سپاسگذارم, دو سوال دیگه برام پیش, یکی.اینکه این دیپازیت تقریبا مبلغش چقدر میتونه باشه و ایا بهمون برگردونده میشه ؟
دومی هم.اینکه برای خرید وسایلی که گفتید تقریبا چقدر باید هزینه بکنیم؟ میشه دست دوم بخریم ؟