کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون، آزمایشها و سایر مسائل پزشکی
(2016-07-20 ساعت 19:56)ali.htm نوشته:  
(2016-05-10 ساعت 16:05)Emmanuel نوشته:  من این مطلب رو توی مطالب سال ۲۰۱۶ دیدم. بخونیدش و بعد یه سوال دارم که مهمه و آخرش پرسیدم. لطفا جواب دقیق بهم بدین اگه میدونین. دوستانی که حدس و گمان دارن ممنون میشم اظهار نظر نکنن!!! ?

??????????????????????
دوستان 2016 ای عزیز سلام
در رابطه با واکسیناسیون پیشنهاد بنده این است که همین امروز اقدام کنید (مخصوصا دوستانی که کیس نامبر پایینی دارند)
شما در کل باید این  واکسن ها رو بزنید .
1.هپاتیت
2.تی دی
3.ام ام آر
4.آبله مرغان
5.آنفلانزا

بازم میگم بازه ی زدن واکسن ها طولانیه پس همین امروز شروع کنید !!
هپاتیت 3 نوبت ، تی دی و ام ام آر هم 2 نوبت .

موضوع مهم :
پزشک هر سفارت به یه سری واکسن ها حساس هست .
انکارا به واکسن ابله
ابوظبی به تی دی (که باید سه نوبت زده بشه)
پس این بازم محتمل هستش که پزشک سفارت به شما  واکسن بزنه  !!!!  

دوستانی میتونن با مراجعه به انستیتو پاستور تجریش که ابتدای خیابان شریعتی هست همه این کارهارو انجام بدن .
با آرزوی موفقیت واسه همتون (رتبه فراموش نشه !!)

--> به امید ویزای یکضرب <--

✅و حالا سوال من:
شما فرمودین تا جواب لاتاری اومد اقدام کنین واسه واکسن ها مخصوصا کسانی که کیس نامبر پایینی دارن!! من رفتم مرکز بهداشت پرسیدم (شیراز) گفتن زمان مصاحبه تون که مشخص شد پرینتشو بیارین با پاسپورت براتون انجام میدیم.. به نظرتون دیر نمیشه؟ میشه یکم راهنمایی کنین؟!!

تهران نخواستن همچین چیزی و انجام میدن ضمن اینکه تو نامه دوم کیس نامبر هست که  نباید به کسی بدین چون میشه با دانستن  کیس نامبر و تاریخ تولد فرم ds-260 را  کن فیکون کرد و برای زدن واکسن هم وقت کم میارین
اگه فقط پرینت میخان که یه چیزی سمبل کن بهشون بده
[/quote]

در شیراز برین مرکز بهداشت والفجر و پرینت قبولی رو هم ببرین با پاسپورت میزنن واکسن ها رو
کیس:‎2017AS42XX ‎  رویت قبولی: 14 می 2016 تعداد افراد: 2  نظام وظیفه:معافیت  سفارت: ایروان  اولین ارسال: 28 می 2016  کارنت:10 ژانویه2017  نامه دوم:20 ژانویه2017  مصاحبه: 16مارچ 2017  نتیجه:AP  اپدیتها: 15، 16 و 17 دریافت ایمیل 6 سوال، 21 ارسال جوابها، 24 مارچ  دو خطی شدن همسر در CEAC و 27، 28مارچ  آپدیت طلایی دوخطی: 10 اگوست2017، 11 اگوست or شدیم و کلیر، انتظار 145روز
ایشود: عصر روز 6 سپتامبر، بونافاید: جاب افر شرکت کامپیوتری
پاسخ
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: واکسیناسیون، آزمایشها و سایر مسائل پزشکی - توسط sabmn - 2016-07-21 ساعت 19:52
کارت واکسیناسیون بین المللی - توسط omid1313 - 2016-09-18 ساعت 16:25
RE: سایر موارد - توسط fallah - 2016-08-17 ساعت 03:17
RE: سایر موارد - توسط AbbasHTC - 2016-08-17 ساعت 21:57

کاربران در حال بازدید این موضوع: