کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون، آزمایشها و سایر مسائل پزشکی
(2016-07-22 ساعت 23:03)AliReza_fr نوشته:  
(2016-07-21 ساعت 12:11)hamid.ghazipour نوشته:  با سلام خدمت مدیران و دوستان سلکت شده
من هم در لاتاری 2017 انتخاب شدم . چون همسرم هم در زیر گروه بنده است و ایشان هم اکنون 2 ماه است که باردار میباشد  چند سوال برام مطرح است که لظفا یاری فرمایید
1- زمان مصاحبه همه افراد انتخاب شده تا مهر اعلام میشود یا این دعوت دوم بعد مهر ماه به ماه اعلام میشود
2-به علت بار دار بودن همسرم امکان واکسناسیون ایشان نیست . چه باید کرد .
3-از زمانی که مصاحبه را نیز با موفقیت طی کنیم چقدر زمان برای حضور در امربکا داربم . و ارسال گرین کارت چقدر طول میکشد و بعد از آن چند روز بعد میتونیم از آمریکا خارج بشیم و به چه مدتی

1-از ماه اگوست شروع به کارنت کردن کیس ها میکنن. اگه شماره حدودی کیستونو بگید میشه گفت تقریبا کی باید برید برا مصاحبه.
2- واکسن ام ام ار رو نمیتونید بزنید اما واکسن دیفتری کزار و هپاتیت رو میتونید. مننژیت هم ما برا محکم کاری میزنیم اونم ضروری نیست. شرایط منم مثل شماست شما هم برای قوت قلب گرفتن حتما با پزشک تجریش صحبت کنید تا مطمئن بشید. واکسن آنفولانزا هم برای کسایی هست که 6 ماه دوم کارنت میشن اگه شما زودتر بودید اونم نمیخواد اگه نه از دکترتون بپرسید میتونید بزنید یا نه. آبله مرغانم که یه تست آنتی بادی میدین. پپیشنهاد میکنم یه تست آنتی بادی روبلا هم بدید که اگه + بود همراهتون ببرید. ( روبلا مربوط به سرخک و سرخجه هست اگه + باشه یعنی ایمنید)
3-بستگی داره کی ویزا بگیرید. اگه یکضرب ویزا بگیرید به امید خدا ، نیاز به تمدید مدیکال ندارید و تا 6 ماه فرصت دارید بدون تمدید مدیکال برید. اگه 6 ماه بگذره تا 6 ماه بعد باید حتما تمدید مدیکال کنید بعد میتونید برید. اگه یکضرب ویزا نگرفتید یه پرسه تقریبا 6 ماهه طول میکشه تا کلیر بشید و ویزا بدن بهتون. تو این شرایط باید مدیکال تمدید بشه و مثل حالت اول فرصت رفتن دارید.
گرین کارت و سوشال سیکوریتی هم تقریبا یکماه طول میکشه البته اگه سریع دنبالش برید. بعد اون میتونید برگردید ایران. برای سیتیزن گرفتن باید 5 سال تو آمریکا باشید اما میتونید 10 ساله پرش کنید. 6 ماه ایران 6 ماه آمریکا. البته اگه کسی میخواد اینکارو کنه بهتره که دنبال پاس سفید باشه . با داشتن پاس سفید میتونید دو سال بدون هیچ نگرانی برگردید ایران. بعد دو سال باید دوباره برگردید آمریکا . در صورت نیاز دوباره پاس سفید بگیرید. طبق گفته دوستان تا دوبار میشه پاس سفید گرفت البته بودن کسایی تو همین سایت که گفتن برای بار سون هم درخواست دادن.

سلام و ممنون از اظلاعات دقیق شما
کیس نامبر من **66 است .خوبه یا نه ؟؟؟ و با توجه به 2 ماه باردار بودن همسرم کی مصاحبه میشیم ؟
و لطف کنید منظور از پاس سفید را برام توضیح بدین که اصلا پاس سفید چیه ؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: واکسیناسیون، آزمایشها و سایر مسائل پزشکی - توسط hamid.ghazipour - 2016-07-23 ساعت 00:26
کارت واکسیناسیون بین المللی - توسط omid1313 - 2016-09-18 ساعت 16:25
RE: سایر موارد - توسط fallah - 2016-08-17 ساعت 03:17
RE: سایر موارد - توسط AbbasHTC - 2016-08-17 ساعت 21:57

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان