(2016-07-28 ساعت 01:17)chakavakl نوشته:(2016-07-28 ساعت 00:13)ستوده نوشته: دوستان عزیز ، یک سؤال
تاریخ آپدیت نفر اول کیس 2341 که وضعیت Issued داره ، 27 جولای هست .
اما تاریخ آپدیت نفر دوم کیس که در حالت AP قرار داره ، 25 جولای هست.
به نظر دوستان این اختلاف تاریخ آپدیت نفرات اصلی و همراه و بویژه تأخر تاریخ آپدیت نفر دوم که تازه or شده چه توجیهی میتونه داشته باشه ؟
این کیس من هست
ما 25 آپدیت شدیم هر 2 و همسرم or شد اما خبری نشد و اسمشو توی سایت نزدن
میخواستم بیام مهاجرسرا یه سری چزا رو توضیح بدم ک شما اشاره کردید کمی بهش
بعد از آپدیت 25 ام ما منتظر بودیم اسممون بره تو سایت،26 ام یه نفر رو زدن ک گفتیم اکی مشکلی نیست فردا میزنن
امروز هم 3 نفر رو زدن ساعت 4 بعد از ظهر ( هر 3 نفر آپدیتا 27 ام بود و جالب اینکه حتی or هم نشده بودن)
به توصیه دوستان و عصبانت خودم میل زدم ک چرا بعد 2 روز کلیر نشدم در صورتی ک 2 روز پشت هم شما کیس نامبر
داخل سایت مینویسید . حدود 20 دقیقه بعد آپدیت شد کیس من که یعنی ایمیل من رو خوندن ولی بهم ایمیل ندادن !!
پیش خودم فکر میکردم حتما متوجه شدن اشتباه کردن و فردا کیسمو توی سایت میزنن
جالب اینجاس به 1 ساعت نکشید و کیسو توی سایت زدن
به خاطر همین کیس ما با وقفه داخل سایت اومد .
دوستان توجه کنید ک با این موضوع که پیش اومد ما به اهمیت ایمیل زدن پی بردیم
پس اگه مشکلی شکی دارید حتما ایمیل بزنید
چون اونا هم ممکنه سوتی بدن
درود و شاد باش فراوان برای شما و همسر گرامیتان
خیلی خوشحال شدم که ایشون هم بالاخره کلیر شدن و بزودی رنج جدایی به پایان میرسه. برای بقیه ما هم دعا کنید.
باز خوبه سایت ایروان یه صفحه داره که توش کلیر شدهها رو اعلام میکنه و شما میتونید ایمیل بزنید و نتیجهش رو ببینید.
سفارت آنکارا صفحهای که تو خودش برای اعلام وضعیت کیس داره (و تو برگهی AP اعلام کردن که اونجا رو چک کنید) هنوز داره کیس ما رو در وضعیت Interview Scheduled میزنه و تاریخشم همون تاریخ مصاحبهس، ایمیلم که بهشون زدم (از قسمت Contact Us سایت) همون جواب کلیشهای رو دادن و تغییری هم در اون وضعیت ندادن، در نتیجه من از اون موقع فقط دارم سایت ceac رو چک میکنم که اونجا هم فقط با ایمیلهای من Update میشه، خیلی عجیبه که سایت سفارت اینجوریه! امشب دارم بازم بهشون ایمیل میزنم.
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)