کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2016-07-29 ساعت 01:30)mfarazz نوشته:  
(2016-07-28 ساعت 09:51)behjat نوشته:  سلام به دوستان عزیزم، من بعد پنج ماه از ایران برگشتم و دوباره روز از نو روزی از نو، خواستم سلامی به دوستانم بکنم و براتون آرزوی سلامتی و موفقیت در بکنم خدارو شکر اوضاع روبراهه، هرچند همین اول کار گرفتار لطف یک دوست شدیم ولی خوشبختانه به خیر گذشت
داستان از این قرار بود که دوستی که دفعه قبل پیدا کرده بودیم قبل از آمدن ما بدون اینکه با ما مطرح کرده باشه برنامه ریخته بود که ما موقع ورود به خونه اونها بیایم و با اصرار که شما نمیتونید خونه بگیرید و گرونه و از این حرفها مارو ترغیب کنه که خونه اونها رو شر کنیم حتی به ما ارفاغ کردن و گفتند تا اول آگوست مهمان ما باشید از اول آگوست ۵۰۰ دلار بدید با همه چی فعلا یکماه باهم باشیم بعد یک خونه دوخوابه مشترک بگیریم باهم باشیم، انقدر ظاهرا محبت کردن و با اصرار از فرودگاه هم مارو آوردن و کلی دکتر و دندانپزشک و باز کردن حساب و کارهای مارو کمک کردن که من تو رودربایستی قبول کردم البته پشت پرده اینهمه محبت برنامه برای استفاده از من به عنوان آشپز و پرستار بچشون و پرداخت ۸۰۰ دلار به اضافه خرج کردن تمام سهم غذامون با اونها بود علاوه بر همه اینها اعصاب خوردی تحمل رفتارهای نامناسب و غیره باعث شد من پشیمون بشم و رفتم گشتم شاید بتونم جایی پیدا کنم و جداشیم ، همین که بهشون گفتم رفتم خونه دیدم که قبل از اینکه قرار رسمی باهم بگذاریم،مستقل باشیم، یکدفعه شروع به دعوا و جرو بحث که شما قول دادی مارحرف شما حساب کردیم و مهد بچمون رو با شما هماهنگ کردیم و خلاصه نقشه ها برآب شد بلافاصله تقریبا محترمانه مارو بیرون کردن و تا فرداش که ما دوباره با صاحبخونه قبلیمون تماس گرفتیم و با همون شرایط پارسال یعنی یک اتاق از یک خونه دوبلکس سه خوابه با همه شرایط ۸۰۰ دلار بنده خدا اومد دنبال ما و مارو نجات داد وگرنه چندبار تو یکروز پرسیدن جا پیدا نکردین؟ خلاصه الان جابجا شدم و یک نفس راحت میکشم آرامش خوبی دارم از اول باید برمیگشتم همین خونه ولی گیر نقشه این به ظاهر دوستان شدیم
حالا میخواستم با شوهرم ماه آینده دوهفته بریم ونکوور پیش دخترم میخواستم بپرسم آیا با گرین کارت میتونیم از مرز کانادا رد بشیم؟ آیا ویزا نمیخواد؟ و آیا مسیر قطار از لس آنجلس تا ونکوور یکسره هست یا باید دومسیره بریم ممنونم از راهنمایی دوستان،
در ضمن من هرکمک فکری از دستم بربیاد درحد اطلاعات خودم در خدمت دوستان هستم ......یاعلی
سلام بهجت خانم
خیلی خوشحال شدم که دوباره پست گذاشتید. امیدوارم شما و خانواده شاد و سلامت باشید. با داشتن گرین کارت نیازی به ویزا ندارید و براحتی میتونید وارد کانادا بشید. من و خانواده بدون هیچ مشکلی برای یکماه رفتیم تورنتو و برگشتیم. فقط اگر با پرواز میرید فرم ETA رو بصورت آنلاین قبل از پرواز باید پر کنید ولی اگر زمینی میرید نیازی به پر کردن این فرم هم ندارید.
موفق باشید
منتظر پستهای بعدیتون هستیم.
سلام ممنونم از لطفتتون ،و از راهنماییتون، خیلی جالبه، این خونه ای که آمدم گفت دخترم دوهفته قراره بیاد پیشم شما تا آمدن اون میتونید بمونید، من هم به فکرم رسید دوهفته ای که دختر ایشون میاد اینجا ماهم بریم ونکوور پیش دخترم ، هزینه دوهفته اجاره ای که نمیدیم ، میره برای پول قطار از لس آنجلس تا ونکوور، نفری ۱۹۰ دلار میشه، اینطوری با یک تیر دو نشون میزنیم هم دوهفته پیش دخترم میریم هم کرایه این مدت رو پول بلیطمون میدیم، تازه کلی هم مواد غذایی فاسد نشدنی براش میبریم که هزینه ای هم برای ما متقبل نشه، واقعا خدارو شکر میکنم که چه درهایی رو بروم باز کرده ،توکل به خدا.........یاعلی
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
تشکر کنندگان: sarasara1 ، sahar2016 ، mfarazz ، Daneshjo

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط behjat - 2016-07-29 ساعت 03:26

کاربران در حال بازدید این موضوع: