کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2016-08-03 ساعت 09:14)sahar2016 نوشته:  
(2016-08-03 ساعت 08:26)omid man نوشته:  
(2016-08-02 ساعت 10:23)sahar2016 نوشته:  دوست عزیزم تبریک بابت یکسالی که به سلامتی طی شد.به نظر شما ایا واقعا وطن جدید از نظر شما سرزمین رویاها هست یا نه؟

واسه من بله .با توجه به اینکه زبانم خوب نیست سن منم نزدیک چهل است.اما پسندیدم زندگی تازه رو

دوست عزیز چه خوب که شما راضی هستید راستش هموطنانی مثل شما،بهجت خانوم و آقای محمد و...که از وطن دوم راضیند به ما که هنوز نرفتیم و برای فراهم نمودن اهزینه اولین سفر کلی سختی کشیدیم ،روحیه میدن.راستش من با اینکه همیشه در کشور خودم گر چه با زندگی کارمندی ولی تقریبا راحت زندگی کردم اما هیچ گاه از استرس قسطهای بانکی زیادی که داشتیم آرامش نداشتم و الان هم ببرای سبک کردن قسطهای بانکی و فراهم نمودن هزینه اولین مسافرت مجبور شدیم خونه سه خوابه ای که با کلی امید چند سال پیش ساخته بودیم بفروشیم.ولی من برای آینده بچه هام حاضرم در یه حتی اتاق زندگی کنم ولی استرس آینده کودکانم رو نداشته باشم.به هر حال از همه دوستانی که به هموطنان امید میدن تشکر میکنم .

سلام دوست عزیز، امیدوارم زندگی جدید رو با امید و موفقیت شروع کنید، زمان زیادی نمونده که شروعی دوباره داشته باشید، کاش صبر میگردید و خونتون رو هم نگه میداشتید یک پس اندازی براتون میموند ولی خوب انشاالله اینجا کم کم جا می افتید و یک زندگی خوب و بی استرس رو شروع میکنید ، من کلا توقعم از زندگی زیاد نیست و همه جا میتونم راحت زندگی کنم هنوز هم بدون ماشین راحت تو لس آنجلس رفت و آمد میکنم تو یک اتاق از یک خونه راحت هستمو کلا آرامش دارم من پنج ماه ایران بودم دریغ از هزار تومن که بتونم با این سنم کارکنم ولی اینجا کار پرستاری برام پیدا شده، انشاالله از دوهفته دیگه میرم حداقل دوروز آخرهفته برم ماهی ۶۰۰ دلار درآمد دارم برای ما همین هم کافیه چون حقوق شوهرم که برقرار بشه کرایه مارو تامین میکنه فوداستامپ هم که هست هرچی کارکنم میتونم پس انداز کنم باهاش سفربرم پیش بچه هام، دیگه چی میخوام؟ چرا کسی رو ناامید کنم انشاالله شما که جوون هستید با کار و تلاش به خواستتون میرسید توکل به خدا
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
تشکر کنندگان: asal_s ، ho_tasha ، hamed shayan ، Daneshjo ، nimanoush ، ebrahim1e

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط behjat - 2016-08-03 ساعت 09:44

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان