(2016-08-03 ساعت 20:02)خسرو سیویل نوشته: 281 روز انتظار . 6 ماه بدون آپدیت . نوکرتم اوستا کریم . دیروز هر دو آپ 2 آگوست رو دشت کردیم و من or شدم و یه خطی و خانم که اصلی بود دو خطی شد و امروز 3 آگوست دوباره هر دو آپ شدیم و ایمیل طلایی کلیری خانم اومد . توی ایمیل صحبتی از همراه نبود آیا من که or شدم باید منتظر دوخطی یا ایمیل کلیری برای خودم باشم یا غیره . اساتید فن نظر بدن ممنون میشم .
مبارک باشه اقا اور مدال طلاس دو خطی نقره ....خونه اخر اور که بشی یه خطی میشی.طبیعیه. ایمیل چه ساعتی اومد.میتونی متن ایمیل رو بذار بهر حال باید همراه همسرتون برید.احتمال میدم هردو ویزا بگیرید اگه متن ایمیلت مثل دیگران که مشابه شما بودن رفتن و ویزا گرفتن باشه نگران نباش ...... و سایت سفارترو هم مرتب چک کن با درود....
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....